Lifestyle

Οι διάσημοι που μαζί με την υποκριτική επένδυσαν στο …αλκοόλ [vids]

Οι διάσημοι που μαζί με την υποκριτική επένδυσαν στο …αλκοόλ [vids]
Οι διάσημοι που αποφάσισαν παράλληλα με την υποκριτική να επενδύσουν στο ...αλκοόλ.

Επειδή το μέλλον είναι αβέβαιο αρκετοί ηθοποιοί πέραν του ταλέντου τους και της προσήλωσης του στην υποκριτική αποφάσισαν να ακολουθήσουν και τον επενδυτικό δρόμο μέσω της διαφήμισης. Χωρίς βέβαια να παρατήσουν την υποκριτική προβαίνουν σε νέες ενέργειες προκειμένου να νιώσουν μια οικονομική ασφάλεια παραπάνω, καθώς ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Αρκετοί μάλιστα προτιμούν να στήνουν από την αρχή δικές τους εταιρείες. Όλοι οι παρακάτω πάντως έχουν αφοσιωθεί στον κόσμο του αλκοόλ και της απόσταξης.

Ράιαν Ρέινολντς – Τζιν

Αν ακολουθείς τον Ράιαν Ρέινολντς στο Instagram, θα δεις ότι ποστάρει κατά κόρον δύο πράγματα. Είτε trailer από ταινίες του είτε προωθητικό υλικό για το Aviation Gin. Η εταιρεία παραγωγής είναι στο Πόρτλαντ του Όρεγκον και ο Ρέινολντς βγάζει τα περισσότερα λεφτά του από εκεί.

Ντουέιν Τζόνσον – Τεκίλα

Ο The Rock είναι πάνω απ΄όλα επιχειρηματίας. Το πιο χαρακτηριστικό δείγμα του Αμερικάνου businessman που κοιτάζει το value πίσω από κάθε του κίνηση. Εκτός από την εταιρεία παραγωγής που έχει, την SevenBucks Production, πριν μόλις 2 μήνες λάνσαρε και το αλκοολούχο brand του, την τεκίλα Teremana, που σημαίνει στα χαβανέζικα «Πνεύμα της γης».

Τζορτζ Κλούνεϊ – Τεκίλα

Ο Κλούνεϊ είναι ο παλιότερος στον χώρο του αλκοόλ και όλοι θυμόμαστε πως στον γάμο του με την Αμάλ είχε μεταφέρει στην Ιταλία 50 κούτες με μπουκάλια της τεκίλας Casamigos που την έχει από κοινού με τον άντρα της Σίντι Κρόφορντ και μπαμπά της Κάια Γκέρμπερ, τον Ράντε. Βέβαια, το 2017 η Diageo αγόρασε την Casamigos έναντι 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, κάνοντας τον Κλούνεϊ τον πιο ακριβοπληρωμένο. Ο ηθοποιός όμως δεν έφυγε. Παρέμεινε σε ηγετικό πόστο και έχει λόγο σε κάθε σοδειά.

Τζάστιν Τιμπερλέικ – Τεκίλα

Ο Τιμπερλέικ λάνσαρε την τεκίλα Sauza το 2009, αλλά την λάνσαρε ξανά το 2014 με όνομα Sauza 901, για να τιμήσει την περιοχής που κατάγεται στο Μέμφις, που έχει αυτόν τον ταχυδρομικό κώδικα. Η τεκίλα του περνάει από τριπλή απόσταση και περιέχει κατά 80% αγαύη.

Μάθιου ΜακΚόναχι – Ουίσκι Μπέρμπον

Μπορεί ο ΜακΚόναχι να κατάγεται από το Τέξας και να έχει έρωτα με την πόλη του, αλλά το 2016 συνεργάστηκε με την Wild Turkey που βρίσκεται στο Κεντάκι και κάνει από τα πιο φημισμένα αμερικάνικα bourbon. Και ο Μάθιου αγαπάει εξίσου και το bourbon. Τότε σύστησε στον κόσμο την δική του ποικιλία, το Wild Turkey Longbranch. Από το 2018 είναι creative director της Wild Turkey, μια θέση που την αγόρασε με 4 εκατομμύρια δολάρια.

Ντέιβιντ Μπέκαμ – Σκωτσέζικο Ουίσκι

Ο Μπέκαμ δεν έχει προς το παρόν μετοχές ή ιδιοκτησία σε εταιρεία, αλλά το 2014 συνεργάστηκε με την Diageo για να παράξουν το Haig Club, ένα premium scotch, όπου απεικονίζεται και το πρόσωπό του. Το εν λόγω έχει άρωμα καραμέλας βουτύρου και μια γεύση πικρής σοκολάτας.

 Τζον Λέτζεντ – Κρασί

Ήταν το 2015 όταν ο Τζον Λέτζεντ κεφαλαιοποίησε σε επιχειρηματικό επίπεδο την τρομερή του επιτυχία και την κατάκτηση του Όσκαρ για το Selma και σε συνεργασία με την Raymond Vineyard που εξειδικεύεται στο κρασί, έφτιαξε την δική του ποικιλία κόκκινου κρασιού, το Legend Vineyard Experience ή αλλιώς LVE. Σε αυτά τα χρόνια δεν έχει βγάλει πολλά μπουκάλια, αλλά έχει πιο πολύ premium παραγωγή με πιο vintage στοιχεία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments