Lifestyle

Το “duck face” της Nicole Kidman είναι ο ορισμός του cringe

Το “duck face” της Nicole Kidman είναι ο ορισμός του cringe
Η διάσημη σταρ του Hollywood προσπάθησε να κάνει "duck face" και το αποτέλεσμα είναι βγαλμένο από τους χειρότερους εφιάλτες σου.

Είναι αδύνατον να ασχολείσαι έστω και λίγο με τα social media και να μη γνωρίζεις τι είναι το “duck face”. Η συγκεκριμένη πόζα, την οποία συναντάμε κυρίως στις γνωστές “selfies”, γνώρισε τις πιο ένδοξες μέρες της πριν από μερικά χρόνια, όταν influencers, stars, ακόμα και η γειτόνισσα σου, έβγαιναν φωτογραφίες αποκλειστικά με σουφρωμένα χείλη. Ακόμα και σήμερα, πάντως, το φαινόμενο “duck face” κάνει την εμφάνιση του πολύ συχνά. Ίσως πιο συχνά από ότι θα έπρεπε πλέον.

Και αυτό ήρθε να μας αποδείξει η Nicole Kidman, η οποία σε μια κρίση “εγώ θα κάτσω με τη νεολαία”, θεώρησε ότι θα ήταν τρομερά κουλ να κάνει “duck face” σε μια φωτογραφία της και το αποτέλεσμα ήταν επιεικώς κωμικό.

Η διάσημη σταρ βρέθηκε στο Westwood της California για το promo tour της ταινίας Bombsell στην οποία και πρωταγωνιστεί μαζί με τις  Margot Robbie και Charlize Theron. Φορώντας ένα Saint Laurent κοστούμι και ψηλές γόβες, υιοθετώντας έτσι ένα άκρως ανδρόγυνο look το οποίο “πάντρεψε” με τη θηλυκότητα, η Nicole Kidman έστρεψε όλα τα φλας των παπαράτσι επάνω της.

Αυτό που ίσως δεν είχε υπολογίσει είναι ότι θα ήταν καλό, πριν τολμήσει να κάνει το επόμενο βήμα στην ζωή της με τη χρήση του “duck face”, να έχει κάνει μια πρόβα στον καθρέφτη. Ίσως με αυτό τον τρόπο να καταλάβαινε ότι αυτό που κάνει δεν είναι σέξι, αλλά πιο πολύ μοιάζει με τη γιαγιά σου όταν μασάει αμύγδαλα. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες και προσπαθήστε να μην ξεριζώσετε τα μάτια σας από το cringe.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments