Nέα της αγοράς

Η εκδήλωση για τα 60 χρόνια της Α’ Εθνικής στα κανάλια Novasports

Η εκδήλωση για τα 60 χρόνια της Α’ Εθνικής στα κανάλια Novasports
Τα κανάλια Novasports θα έχουν την τιμή να φιλοξενήσουν την επετειακή εκδήλωση που διοργανώνει η Super League για την συμπλήρωση 60 ετών από το πρώτο σφύριγμα σε αγώνα της Α' Εθνικής κατηγορίας.

Τα κανάλια Novasports θα έχουν την τιμή να φιλοξενήσουν την επετειακή εκδήλωση που διοργανώνει η Super League για την συμπλήρωση 60 ετών από το πρώτο σφύριγμα σε αγώνα της Α’ Εθνικής κατηγορίας.Η βραδιά θα είναι μία παρέλαση αστέρων του ελληνικού ποδοσφαίρου που θα ξυπνήσουν με την παρουσία τους έντονες μνήμες στους φιλάθλους.

Ένας φόρος τιμής στην ιστορία των πρωταθλημάτων, στους πρωταγωνιστές, με μηνύματα που έχουν κυριαρχήσει εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών και στιγμές που έγραψαν την ιστορία της Α’ Εθνικής.Θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, στις 19:30, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Τη μεγάλη αυτή διαδρομή των 60 χρόνων θα παρουσιάσουν οι δημοσιογράφοι Γρηγόρης Παπαβασιλείου και Ηλίας Βλάχος. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας και αποκλειστικά από τo Novasports1HD, την υπηρεσία Nova Go, καθώς και μέσω live streaming στο WEB TV, αλλά και στο YouTube κανάλι του Novasports.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments