Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης [12/12/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης [12/12/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (12/12/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (12/12/19).

  • κριός

Το ότι αποφασίζεις να μην πιεστείς, αλλά να φανερώσεις με την ησυχία σου, τα συναισθήματα που έχεις για τον εραστή σου, θα σε ανακουφίσει τώρα. Αν συγκρατηθείς ή ακολουθήσεις το ρεύμα, αντί ν’ αναλάβεις τον έλεγχο για να βιάσεις μία εξέλιξη, θα έχεις περισσότερες διαβεβαιώσεις. Έτσι, για τώρα, απλά χαλάρωσε και άφησε τη θεά τύχη, να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.

  • ταύρος

Υπάρχουν αναμφισβήτητα ρομαντικές ευκαιρίες αν θέλεις να τις εξερευνήσεις…..ή να δοκιμάσεις όσα δεν έχουν δοκιμαστεί. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να προσελκύεται από ό,τι είναι ασυνήθιστο. Μη βιαστείς να απορρίψεις μια ιδέα που φαίνεται ανόητη ή υπερβολική. Θα μπορούσε να αποδειχθεί, πως έχει συναρπαστικό παθιασμένο δυναμικό.

  • δίδυμοι

Μπορεί να χρειαστεί ένα βαθύτερο επίπεδο αξιολόγησης στα ερωτικά σου.. και αυτό θα σε οδηγήσει σε κάποια σημαντικά και χρήσιμα συμπεράσματα. Αν έχεις ξεπεράσει κάθε ρομαντική συμπεριφορά – ή ένα συγκεκριμένο άτομο – τότε αυτό θα γίνει σαφές τώρα ή σύντομα. Ή θα συνεχίσεις….ή θα προχωρήσεις. Η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιό σου, μπορεί να είναι αναπόσπαστο κομμάτι στο να διαχωρίσεις τι είναι απαραίτητο και τι όχι. Ένα νέο κεφάλαιο πρόκειται να αρχίσει.

  • καρκίνος

Προσπάθησε να μην αφήσεις την απογοήτευση να επηρεάσει τη σχέση σου. Το άγχος μπορεί να προκαλέσει ανυπομονησία, που θα σε προκαλέσει να πάρεις μια βιαστική απόφαση, ώστε να καταλήξεις να μετανιώσεις αργότερα. Αν κάτι που συνδέεται με ένα αγαπημένο πρόσωπο είναι η πηγή της αγωνίας ή της αβεβαιότητάς σου, συζήτησε το μαζί του με ηρεμία. Με μια πανσέληνο να επηρεάζει την επούλωση και τους τερματισμούς, θα ανακαλύψει πως η ανοικτή επικοινωνία είναι το κλειδί για τη λύση ενός θέματος – μόνιμα.

  • λέων

Μπορεί να είναι σαφές ότι κάτι μετατοπίζεται στη σχέση σου, αλλά είναι πιο σημαντικό να εξετάσεις τι γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο – και γιατί. Αν η σύγχυση ή η αβεβαιότητα μπορεί να απομακρυνθεί από τον αγαπημένο σου, τότε θα ξεκαθαρίσει η θετική ανάπτυξη που υπάρχει. Στη συνέχεια θα είσαι εξαιρετικά τοποθετημένη για να κάνεις τη σχέση σου, να βασίζεται σε γεγονότα κι όχι σε υποθέσεις.

  • παρθένος

Θα έχεις μια αίσθηση να τα παρατήσεις σήμερα, ή ειδικότερα, να εμπιστευθείς πως ότι συμβαίνει στη σχέση σου, είναι ακριβώς όπως φαίνεται τώρα! Η παραπλανητική επιρροή του Ποσειδώνα στα ερωτικά σου, μπορεί να σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι φόβοι είναι αβάσιμοι, ή ότι βλέπεις μια ρομαντική κατάσταση, άδικα ή με λάθος τρόπο. Χαλάρωσε… και άφησε τις περιστάσεις να προχωρήσουν σταδιακά – και γλυκά.

  • ζυγός

Μια σύνδεση θα γίνει ισχυρότερη, και αυτό έχει πολλά να κάνει με τα νέα επίπεδα δεκτικότητας, έναντι οτιδήποτε περιπετειώδους. Με μια πανσέληνο που επηρεάζει τους μακρινούς ορίζοντες και τη μάθηση, υπάρχουν ευκαιρίες…. αν ανοιχτείς επικοινωνιακά με το σύντροφό σου ώστε να πετύχετε μαζί τις κοινές σας φιλοδοξίες.

  • σκορπιός

Θα έρθεις πιο κοντά αυτό το διάστημα με το σύντροφό σου. Η πανσέληνος επηρεάζει τη βαθιά ανταλλαγή και αυτό μπορεί ξεκαθαρίσει τι θέλετε και οι δύο από τη σχέσης ας Μπορεί επίσης να ανακαλύψει πως η σχέση σου μπαίνει σε άγνωστα μονοπάτια ή υπάρχουν κάποια επικοινωνιακά προβλήματα εξαιτίας κάποιων θεμάτων «ταμπού¨. Ίσως είναι καιρός να συζητήσεις ήρεμα με το σύντροφό σου. Ποτέ δεν ξέρεις, πού μπορεί να σας οδηγήσει μια ανοιχτή κι έντονη επικοινωνία!

  • τοξότης

Οι σχέσεις και οι δεσμεύσεις επηρεάζονται από την πανσέληνο και θα επηρεάσουν στη δημιουργία μιας σοβαρής ατμόσφαιρας ανάμεσά σας. Ωστόσο, μην πιστεύεις πως η σχέση σου, δεν έχει σαν αποτέλεσμα το πάθος ή την οικειότητα! Μπορεί να υπάρχει κάποια υποχρέωση από το ταίρι σου αυτή τη στιγμή που εμπλέκεται…γι’ αυτό ηρέμησε. Πιθανότατα οι κοινές ευθύνες και η ανοιχτή επικοινωνία ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, να έχουν σαν αποτέλεσμα μια ανταμοιβή…..που θα σου αρέσει πολύ!

  • αιγόκερως

Αντί να κοιτάς προσεκτικά τι αλλάζει στη σχέση σου…. και ν’ αναρωτιέσαι αν είναι για καλό….να έχεις πίστη στο γεγονός, ότι είναι. Σίγουρα, η σημερινή πανσέληνος θα επηρεάσει την καθημερινότητά σου….και ίσως είναι καιρός να αλλάξεις κάποιες ξεπερασμένες συμπεριφορές ή πεποιθήσεις, για να τις αντικαταστήσεις με μια πιο φρέσκια προοπτική. Ο ουρανός μιλάει για στενή συνεργασία με κάποιον, που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει ταχύτερα – είτε αφορά τη δουλειά είτε μια συζήτηση ώστε να βρείτε τρόπους να καλυτερέψετε την εμφάνισή σας.

  • υδροχόος

Υπάρχει δυνατότητα για εξέλιξη στα ερωτικά σου…, αλλά αν αισθανθείς ότι δεν είναι σωστό να μετατοπίσεις τη σχέση σου σε νέο επίπεδο με ένα ειδικό πρόσωπο, τότε εμπιστέψου το ένστικτό σου. Η πανσέληνος που επηρεάζει την αυτο-έκφραση και τα ερωτικά, θα σε ενθαρρύνει να συγκρατηθείς για καλό λόγο….που θα τον καταλάβεις πολύ σύντομα. Μην το βλέπεις σαν εμπόδιο. Δες το σαν μια χρήσιμη, απαραίτητη και προσωρινή καθυστέρηση.

  • ιχθύες

Με μια πανσέληνο που επηρεάζει τις ρίζες και τα συναισθηματικά σου θεμέλια, θα αποκτήσεις χρήσιμη εικόνα για ένα νέο κεφάλαιο που ξεδιπλώνεται στα ερωτικά σου. Οι συζητήσεις με το ταίρι σου, θα γίνονται σε μια πιο συναισθηματική ατμόσφαιρα ή θα επικεντρωθούν στην αλλαγή ή τη βελτίωση των συνθηκών της διαβίωσής σας. Θα νιώσεις και μια ισχυρότερη ώθηση να γαλουχήσεις τον αγαπημένο σου…αλλά φρόντισε να μην ξεχάσεις τις δικές σου ανάγκες, λειτουργώντας έτσι!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments