Ελλάδα

Άγιο Όρος: Νεκρός 28χρονος – Έπεσε σε γκρεμό 40 μέτρων

Άγιο Όρος: Νεκρός 28χρονος – Έπεσε σε γκρεμό 40 μέτρων
Άγιο Όρος: Νεκρός εντοπίστηκε 28χρονος προσκυνητής ρουμανικής καταγωγής, ο οποίος έπεσε από κενό 40 μέτρων στην Μονή του Αγίου Αθανάσιου.

Άγιο Όρος:Ο 28 ετών Ρουμανικής καταγωγής άνδρας εντοπίστηκε στον περίβολο του Σπηλαίου του Αγίου Αθανασίου από πατέρα της Μονής Μεγίστης Λαύρας που βρίσκεται στο Άγιο Όρος.Ο νεαρός προσκυνητής έπεσε από γκρεμό 40 μέτρων και στην αγκαλιά του κρατούσε σφιχτά μία εικόνα της Παναγίας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σήμερα η σωρός του άτυχου νέου, αναμένεται να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη για διερεύνηση ιατροδικαστικής εξέτασης. Τα ενδεχόμενα μένουν ανοιχτά ως προς το δυστύχημα για το αν ήταν ατύχημα η αυτοκτονία, το οποίο προς το παρόν θεωρείται το πιθανότερο. Ο νέος άνδρας, ήταν προσκυνητής και φιλοξενούμενος στην Σκήτη Τιμίου Προδρόμου (Ρουμανική). Μόλις πριν μία εβδομάδα έλαβε το πτυχίο του από την Θεολογική σχολή της Ρουμανίας.

Ο χαμός του 28χρονου έχει συγκλονίσει την Μονή του Αγίου Αθανασίου, με τους προσκυνητές να μιλούν για έναν εξαίρετο νέο. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί ο λόγος της απώλειας της ζωής του νεαρού. Οι περισσότεροι μιλούν για αυτοκτονία, ωστόσο μένει να διαπιστωθεί αν όντως πρόκειται για κάτι τέτοιο ή ανθρωποκτονία. Στο Άγιο Όρος καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου συρρέουν χιλιάδες προσκυνητές από την Ελλάδα και όλες τις χώρες που ασπάζονται τον χριστιανισμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments