Τεχνολογία

Instagram: Έρχεται αλλαγή στα Stories που θα κάνει τις φωτογραφίες σου πολύ καλύτερες

Instagram: Έρχεται αλλαγή στα Stories που θα κάνει τις φωτογραφίες σου πολύ καλύτερες
Μια νέα επιλογή στα Stories του Instagram θα ενθουσιάσει τους χρήστες για το πως θα παρουσιάζονται οι φωτογραφίες τους.

Μετά τα photoshop, emojil και εφέ το Instagram θα λανσάρει μια νέα επιλογή για τους αχόρταγους χρήστες που αρέσκονται να απαθανατίζουν τον εαυτό τους και όχι μόνο με μια νέα επιλογή στα Insta Stories.  Όπως αποκάλυψε η tech expert, Jane Manchun Wong, η νέα επιλογή στα Stories θα ονομάζεται «Poses» και ουσιαστικά θα τραβά 4 φωτογραφίες (μια ανά τρία δευτερόλεπτα) και θα της κολλάει μαζί σε μια σε ένα stop-motion story.

Έτσι ο χρήστης θα μπορεί να δημιουργεί ένα συναρπαστικό story που θα τραβά το ενδιαφέρον των ακολούθων του με διαφορετικές εικόνες που θα εμφανίζονται σε μια.  Για παράδειγμα θα μπορεί κανείς να τραβά ένα αξιοθέατο ή ένα τοπίο από όλες τις δυνατές πλευρές λήψης και να τις έχει σε μια.

Το Instagram θέλει να διατηρήσει τη δυναμική των Stories και να καλύψει τη ζήτηση με νέα εργαλεία που θα ενθαρρύνουν τους χρήστες. Φυσικά τα περισσότερες καινοτόμες εφαρμογές του Instagram βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο. Πάντως από τη μεριά του Instagram δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση για κάποιο από τα νέα εργαλεία και χαρακτηριστικά. Γι΄αυτό όλοι θα αναμένουμε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments