Πολιτική

Ντόρα Μπακογιάννη: “Η κυβέρνηση πρέπει να επανεξετάσει το θέμα της στρατιωτικής θητείας”

Ντόρα Μπακογιάννη: “Η κυβέρνηση πρέπει να επανεξετάσει το θέμα της στρατιωτικής θητείας”
Ντόρα Μπακογιάννη: Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε σε ανάρτηση της στο twitter ότι η αύξηση της στρατιωτικής θητείας δε μπορεί να είναι ταμπού.

Ντόρα Μπακογιάννη: Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος άνοιξε χθες στη Βουλή το θέμα της αύξησης της στρατιωτικής θητείας και η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε παρέμβαση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα σε ομιλία της στην εκδήλωση του Κύκλου Ιδεών, “Οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών στη Μεσόγειο και ελληνοτουρκικές σχέσεις”. Συγκεκριμένα, η πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αφού αναφέρθηκε στο θετικό της αναβάθμισης των F-16 και των Mirage 2000 είπε: “Κατά τη δική μου γνώμη, η κυβέρνηση μπορεί να επανεξετάσει το θέμα της στρατιωτικής θητείας, το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας προβλέπει υποχρεωτική θητεία στο 18, επίσης οφείλουμε να πούμε ανοικτά ότι η επιμύκηνση της θητείας ιδιαίτερα στο Στρατό Ξηράς αλλά και στα άλλα όπλα δεν μπορεί να είναι ταμπού”. 

“Είναι μία συζήτηση που μπορούμε να ανοίξουμε με θάρρος και χωρίς φόβο για το πολιτικό κόστος” πρόσθεσε.

Να σημειωθεί ότι για το ίδιο θέμα η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε και δύο σχετικές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαρισμό στο Twitter στις οποίες σημείωσε: “Η κυβέρνηση πρέπει να επανεξετάσει το θέμα της στρατιωτικής θητείας. Το πρόγραμμα της ΝΔ προβλέπει υποχρεωτική θητεία στα 18. Η επιμήκυνση της θητείας ιδιαίτερα στον στρατό ξηράς, αλλά και στα άλλα όπλα, δεν μπορεί να είναι ταμπού. Είναι μια συζήτηση που πρέπει να ανοίξουμε, με θάρρος και χωρίς φόβο για πολιτικό κόστος”.

Δείτε τις αναρτήσεις της:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments