Αθλητισμός

Δημήτρης Πέλκας: Πήρε μπροστά ο επιθετικός του ΠΑΟΚ

Δημήτρης Πέλκας: Πήρε μπροστά ο επιθετικός του ΠΑΟΚ
Δημήτρης Πέλκας: Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ με το γκολ στο Αγρίνιο ξόρκισε τη γκίνια που τον διέκρινε από την αρχή της σεζόν.

Δημήτρης Πέλκας: Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ άνοιξε το δρόμο της νίκης για τον Δικέφαλο του Βορρά στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Το συγκεκριμένο γκολ ήταν ιστορικό για τον Πέλκα, ο οποίος έφτασε συνολικά τα 20 τέρματα με την φανέλα του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα της Super League και έγινε ο 40ος παίκτης των «ασπρόμαυρων», που καταγράφει την συγκεκριμένη επίδοση.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, παράλληλα έγινε ο δεύτερος εν ενεργεία παίκτης του ΠΑΟΚ, που καταγράφει την συγκεκριμένη επίδοση, αφού έχει προηγηθεί ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, που μετράει 27 γκολ με την φανέλα του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα. O Δημήτρης Πέλκας στο Αγρίνιο, εκτός από το γκολ του κατέγραψε ακόμη μια ιδιαίτερη επίδοση, αφού συμπλήρωσε 179 εμφανίσεις με την φανέλα των «ασπρόμαυρων» και μετά τον Βιεϊρίνια ετοιμάζεται με την σειρά του να ξεπεράσει τις 200 συμμετοχές ως παίκτης του ΠΑΟΚ

Το γκολ στο Αγρίνιο όμως ήταν μόλις το πρώτο τέρμα του Πέλκα σε σε κανονική ροή παιχνιδιού (είχε σκοράρει και με τον Βόλο αλλά από πέναλτι). Ο νεαρός επιθετικός με το συγκεκριμένο γκολ ξόρκισε τη γκίνια που τον διέκρινε από την αρχή της σεζόν. Η απουσία του γκολ από τις εμφανίσεις του είχε δημιουργήσει έντονο προβληματισμό στους ανθρώπους της ΠΑΕ, ακόμη και στον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος σε μία από τις πρόσφατες συσκέψεις του με στελέχη της ομάδας, είχε κάνει ειδική μνεία στον Πέλκα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments