Ελλάδα

Μετρό: Χαμός στο Twitter με την στάση εργασίας

Μετρό: Χαμός στο Twitter με την στάση εργασίας
Μετρό: Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν οι πολίτες.

Μετρό: Δύσκολη ήταν η σημερινή ημέρα για τους πολίτες της Αθήνας, καθώς η στάση εργασίας στο Μετρό προκάλεσε χάος στους δρόμους της πρωτεύουσας. Οι πολίτες που πήραν το αυτοκίνητό τους για να μεταφερθούν στην δουλειά τους αγανάκτησαν από τα μποτιλιαρίσματα. Η στάση εργασίας ήταν μέχρι τις 10 το πρωί. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι πολίτες έπρεπε να βρουν διαφορετικό τρόπο μετακίνησης.

Όλη αυτή η κατάσταση δημιούργησε μια έντονη δυσφορία και έτσι δεν έλειψαν τα ξεσπάσματα μέσω του Twitter. Τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά από τα σχόλια των χρηστών και ξεκίνησαν οι ευθείες βολές.  Κάποιος έγραψε: “Ελληνικό – κέντρο = 2 ώρες και 30 λεπτά. Ναύπακτο πήγαινα βρε ξεφτιλισμένοι”.

Κυριάκος Μητσοτάκης: « Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία»

Τη δυσαρέσκειά του για την αιφνίδια στάση εργασίας στο μετρό εξέφρασε Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω τοποθέτησής του από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.  Μια στάση εργασίας που είχε ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των χιλιάδων πολιτών που χρησιμοποιούν καθημερινά το Μετρό για τις μετακινήσεις τους αλλά και εκατοντάδων οδηγών που εγκλωβίστηκαν στους μποτιλιαρισμένους δρόμους της Αθήνας, αφού η κίνηση στους δρόμους ήταν απελπιστική για πολλές ώρες.

Η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται διαμηνύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και σημειώνει πως η στάση εργασίας στο Μετρό έγινε γιατί «ζητήθηκε σε 21 άτομα να κάνουν τη δουλειά τους». Αφού ζητά συγγνώμη από τους Αθηναίους για την ταλαιπωρία τους, ο πρωθυπουργός προαναγγέλλει κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης για προσωπικό ασφαλείας στο Μετρό.

mitsotakis

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments