Ελλάδα

Αθήνα: Τριπλή επιχείριση εκκένωσης καταλήψεων – Ένταση στο Κουκάκι και συλλήψεις [vid]

Αθήνα: Τριπλή επιχείριση εκκένωσης καταλήψεων – Ένταση στο Κουκάκι και συλλήψεις [vid]
Αθήνα: Νέα επιχείρηση της αστυνομίας σε υπό κατάληψη κτίρια, είναι σε εξέλιξη στο Κουκάκι από νωρίς το πρωί.

Αθήνα: Τριπλή επιχείριση για την εκκένωση τριών υπό κατάληψη κτηρίων πραγματοποιεί από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (18/12) η ΕΛ.ΑΣ. Σε μια τουλάχιστον από τις επιχειρήσεις στην κατάληψη της οδού Ματρόζου 45 στο Κουκάκι υπάρχει και ένταση καθώς μέσα στο κτήριο βρίσκονται αντιεξουσιαστές. Όπως φάνηκε από τις εικόνες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, υπήρχε αντίδραση στο συγκεκριμένο κτίριο από μεριάς αντιεξουσιαστών.

Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας με άνδρες των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ ενώ οι αντιεξουσιαστές χρησιμοποίησαν πυροσβεστήρες για να απωθήσουν τους αστυνομικούς. Από τη μεριά τους οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ έκαναν χρήση κροτίδων κρότου λάμψης, καθώς προσπαθούν να εισέλθουν στο κτίριο κόβοντας τα λουκέτα με τροχό. Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως οι άλλες δύο επιχειρήσεις πραγματοποιούνται στην οδό Παναιτωλίου 21 και οδό Αρβάλη.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν μπει και στα τρία κτίρια και όλα είναι. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχουν βρεθεί και στο κτίριο της οδού Αρβάλη δύο άτομα τα οποία, όμως, δεν προέβαλαν αντίσταση. Σημειώνεται ότι οι αστυνομικές επιχειρήσεις εντάσσονται στον σχεδιασμό της αστυνομίας για την εκκένωση όλων των υπό κατάληψη κτιρίων, καθώς έληξε η προθεσμία που είχε δώσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να τα εγκαταλείψουν οι καταληψίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments