Ελλάδα

ΕΛΑΣ: Οι δύο γείτονες που συνελήφθησαν συμμετείχαν στην κατάληψη – Πήγαν να αρπάξουν το όπλο αστυνομικού

ΕΛΑΣ: Οι δύο γείτονες που συνελήφθησαν συμμετείχαν στην κατάληψη – Πήγαν να αρπάξουν το όπλο αστυνομικού
ΕΛΑΣ: Όλα έγιναν νόμιμα λέει ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας που αναφέρει ότι ο πατέρας που συνελήφθη επιχείρησε να αρπάξει το όπλο αστυνομικού

ΕΛΑΣ: Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Θεόδωρος Χρονόπουλος, δήλωσε πως τα πάντα έγιναν νόμιμα κατά τη διάρκεια της σημερινής (18/12) τριπλής επιχείρησης εκκένωσης κτιρίων στο κέντρο της Αθήνας, στις οδούς Ματρόζου, Παναιτωλίου και Αρβάλη,που πραγματοποίησε νωρίς το πρωί της Τετάρτης η ΕΛΑΣ. Ο κ. Χρονόπουλος, μιλώντας στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, έδωσε νέα στοιχεία όσον αφορά τις καταγγελίες για την εκκένωση του κτιρίου στην οδό Ματρόζου 45 στο Κουκάκι όπου υπήρξε και ένταση καθώς μέσα στο κτήριο βρίσκονταν αντιεξουσιαστές.

Όπως ανέφερε, τα δύο αδέρφια που συνελήφθησαν μαζί με τον πατέρα τους, συμμετείχαν στην κατάληψη και επιχείρησαν να διαφύγουν σε γειτονικό κτίριο το οποίο εν συνεχεία αποδείχτηκε ότι ήταν το πατρικό τους σπίτι. Εκεί μάλιστα, ο πατέρας επιχείρησε να αρπάξει το όπλο αστυνομικού που συμμετείχε στην επιχείρηση. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Οι αστυνομικοί κατά την είσοδό τους δέχτηκαν επίθεση αρχικά από ένα άτομο και στη συνέχεια από ένα δεύτερο με πέτρες, τούβλα, μεταλλικά αντικείμενα και πυροσβεστήρες. Μετά την είσοδο των αστυνομικών δυνάμεων τα άτομα προσπάθησαν να διαφύγουν σε γειτονικό κτίριο και όπως αποδείχθηκε ήταν το πατρικό τους σπίτι. Εκεί εμφανίστηκε ένα τρίτο άτομο το οποίο αποπειράθηκε να πάρει το όπλο άνδρα της αστυνομικής δύναμης.

Τα τρία άτομα ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν στην ταράτσα. Οι εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι παραπλανητικές. Δεν υπάρχουν κουκούλες, ούτε γυναικεία παρουσία ούτε αναιτιολόγητη βία. Οι τρεις άντρες έχουν συλληφθεί και προσήχθησαν στην ασφάλεια Αττικής. Τα ευρήματα στην κατάληψη είναι πολύ σοβαρά θα ακολουθήσει αναλυτική παρουσίαση από την ΕΛΑΣ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments