Τεχνολογία

Αυτό είναι το πιο δημοφιλές post στο Instagram για το 2019

Αυτό είναι το πιο δημοφιλές post στο Instagram για το 2019
Είναι κάπως απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Το Instagram ανέδειξε το νικητή με τα περισσότερα likes για το 2019 και είναι ένα post που δεν περιμέναμε.

Μια δημοσίευση την οποία είναι πιθανό πως κανείς δεν περίμενε βρίσκεται στην κορυφή των likes στο Instagram για το 2019. Κι αυτό γιατί στο συγκεκριμένο post απλά απεικονίζεται ένα αυγό. Ναι, καλά ακούσατε, ένα αυγό, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται το post της νεογέννητης Stormi στον προσωπικό λογαριασμό της Kylie Jenner. Η φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της Kylie Jenner μέχρι και το τέλος του 2018 είχε συγκεντρώσει 18,7 εκ. likes και βρισκόταν στην πρώτη θέση.

Στις 4 Ιανουαρίου 2019, όμως, ο λογαριασμός @world_record_egg ανέβασε τη φωτογραφία ενός αυγού, θέτοντας ως στόχο του να ξεπεράσει το προηγούμενο ρεκόρ και να αναρριχηθεί στην κορυφή. Και όχι μόνο κατάφερε να περάσει στην πρώτη θέση, αλλά το έκανε και με περίσσια άνεση, καθώς μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τα 54 εκατ. likes, όντας μακράν η δημοσίευση με τα περισσότερα likes φέτος. Όχι κι άσχημα για ένα αυγό…

Δείτε τη δημοσίευση:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments