Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: Ο κύριος Τσίπρας είναι τόσο λίγος που σε κάνει να νιώθεις ότι κλέβεις εκκλησία

Νέα Δημοκρατία: Ο κύριος Τσίπρας είναι τόσο λίγος που σε κάνει να νιώθεις ότι κλέβεις εκκλησία
Νέα Δημοκρατία: Το κυβερνών κόμμα σχολίασε τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, παραθέτοντας ένας παλιό tweet του Γιάννη Ραγκούση για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Νέα Δημοκρατία: Καυστική ήταν η απάντηση της κυβέρνησης στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, χρησιμοποιώντας μια παλιά ανάρτηση του Γιάννη Ραγκούση από το 2016. Η Νέα Δημοκρατία θυμίζει πως ο σημερινός «κηπουρός» του Αλέξη Τσίπρα, όπως αποκαλεί τον Γιάννη Ραγκούση, είχε πει για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως «όταν τον επικρίνεις είναι…σαν να κλέβεις εκκλησία».

Το σχόλιο της ΝΔ και η ανάρτηση Ραγκούση έχει ως εξής: Aντί σχολίου, στη συνέντευξη του κ.Τσίπρα, θα θυμίσουμε μια φράση του σημερινού “κηπουρού του” Γιάννη Ραγκούση: Ο Τσίπρας είναι τόσο λίγος που σε κάνει να νιώθεις ότι πλέον όταν τον επικρίνεις είναι…σαν να κλέβεις εκκλησία.

Αλέξης Τσίπρας: Η κυβέρνηση μας οδηγεί από το «νόμος και τάξη» στο δόγμα «τρόμος και πάταξη»

Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τα ζητήματα της ασφάλειας: «Αυτό που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα, και δεν αναφέρομαι στην επιλογή της ΕΛ.ΑΣ. να αδειάσει σπίτι, και εμείς είχαμε αυτή την επιλογή, αλλά να είσαι φιλήσυχος πολίτης και ξαφνικά επειδή ζητάς να εφαρμοστεί ο νόμος, να μπαίνουν μέσα στο σπίτι, να σε κακοποιούν, να σε εξευτελίζουν. Το πιο συγκλονιστικό ήταν η οργουελική προσπάθεια με δεκάδες παπαγαλάκια ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν συνεργός στην κατάληψη, ότι οι γιοι του ήταν στην κατάληψη. Είναι σοκαριστικό. Αυτός ο άνθρωπος υπερασπίστηκε την οικιακή του ειρήνη, το Σύνταγμα. Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι το άσπρο γίνεται μαύρο και ξαφνικά μπορείς να βρεθείς δαρμένος», σημείωσε, μεταξύ άλλων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments