Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννούλης: Κινητικότητα για τον παίκτη του ΠΑΟΚ

Δημήτρης Γιαννούλης: Κινητικότητα για τον παίκτη του ΠΑΟΚ
Δημήτρης Γιαννούλης: Έντονο ενδιαφέρον υπάρχει για τον έμπειρο αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Δημήτρης Γιαννούλης: Τη φετινή σεζόν ο διεθνής αμυντικός έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο. Ο πρώην παίκτης του Ατρόμητου έχει δείξει έφεση στο επιθετικό παιχνίδι και μεγάλη συνέπεια στο αμυντικό κομμάτι. Αυτά είναι δυο στοιχεία που πρέπει να έχει κάθε σύγχρονος ακραίος αμυντικός. Αυτές οι εμφανίσεις του Γιαννούλη έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων.

Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης Γιαννούλης βρίσκεται στην…βιτρίνα για τον ΠΑΟΚ. Οι “ασπρόμαυροι” γνωρίζουν ότι μπορεί να έρθει κάποια πρόταση και δεν είναι καθόλου αρνητικοί στο ενδεχόμενο πώλησης. Την ίδια ώρα και ο παίκτης δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση.

Περιμένει χρήματα ο ΠΑΟΚ

Φυσικά, για να πουλήσει ο ΠΑΟΚ τον Γιαννουλη θα πρέπει αν δεχτεί μια πρόταση πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Το ίδιο ισχύσει και για όποιον άλλο ποδοσφαιριστή φέρει κάποια προσφορά. Οι πρωταθλητές ελπίζουν ότι θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου δέκα εκατομμύρια ευρώ από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με το FFP. Ο μόνος τρόπος να μην υπάρξει τιμωρία είναι να γίνουν κάποιες πωλήσεις καθώς τα χρήματα που απαιτούνται δεν μπορούν να μπουν στα ταμεία του συλλόγου από κάποια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Αν ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρει να ισοσκελίσει τα έξοδα του με τα έσοδα, τότε μπορεί να αντιμετωπίσει και μεταγραφικό περιορισμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments