Πως Να

Πώς να κερδίσετε χρήματα στο YouTube

Πώς να κερδίσετε χρήματα στο YouTube
Δείτε πώς μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από την πλατφόρμα του YouTube.

Με μία απλή αναζήτηση στο κέντρο βοηθείας του YouTube, μπορεί κανείς να μάθει πώς να κερδίσει χρήματα από την πλατφόρμα. Αρχικά θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση και να γίνετε αποδεκτοί στο Πρόγραμμα συνεργατών YouTube (YPP). Το Πρόγραμμα συνεργατών YouTube (YPP) παρέχει στους δημιουργούς μεγαλύτερη πρόσβαση στους πόρους και τις λειτουργίες του YouTube. Αυτό το άρθρο παρέχει μια επισκόπηση των διαθέσιμων λειτουργιών, των κριτηρίων συμμετοχής, μιας λίστας ελέγχου αίτησης και ορισμένων συχνών ερωτήσεων. Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ.

Ελάχιστες απαιτήσεις καταλληλότητας για συμμετοχή

  • Να ακολουθείτε όλες τις πολιτικές του προγράμματος συνεργατών YouTube.
  • Να ζείτε σε μια χώρα ή περιοχή όπου το Πρόγραμμα συνεργατών YouTube είναι διαθέσιμο.
  • Να έχετε περισσότερες από 4.000 δημόσιες ώρες παρακολούθησης τους τελευταίους 12 μήνες.
  • Να έχετε περισσότερους από 1.000 εγγεγραμμένους χρήστες.
  • Να έχετε έναν συνδεδεμένο λογαριασμό AdSense.

Μάθετε πώς να κερδίσετε χρήματα από το YouTube

Το Youtube στις οδηγίες του δεν αναφέρει ποιο είναι το υλικό που μπορούμε να δημιουργήσουμε, όμως οι υπεύθυνοι τονίζουν ότι «έχουμε την ευθύνη να είμαστε σωστοί απέναντι στους θεατές, τους δημιουργούς και τους διαφημιζόμενους. Αν συμμετέχετε στο Πρόγραμμα συνεργατών YouTube, έχετε τη δυνατότητα να κερδίζετε χρήματα μέσω του YouTube και λόγω αυτού, φροντίζουμε για ένα υψηλότερο επίπεδο».

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας αναφέρουν ότι «για να διασφαλίσουμε ότι επιβραβεύουμε τους καλούς δημιουργούς, εξετάζουμε το κανάλι σας προτού γίνετε αποδεκτοί στο Πρόγραμμα συνεργατών YouTube. Επίσης, ελέγχουμε συνεχώς κανάλια για να διασφαλίσουμε ότι πληροίτε τις κριτικές και τις οδηγίες μας».

Τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο Πρόγραμμα συνεργατών

Ενδέχεται να μπορείτε να κερδίσετε χρήματα στο YouTube μέσω των ακόλουθων λειτουργιών:

  • Έσοδα διαφημίσεων: Αποκτήστε έσοδα διαφημίσεων από διαφημίσεις εμφάνισης, επικάλυψης και βίντεο.
  • Συνδρομές καναλιού: Τα μέλη σας καταβάλλουν ένα επαναλαμβανόμενο μηνιαίο αντίτιμο ως αντάλλαγμα για ειδικά προνόμια που προσφέρετε.
  • Ράφι εμπορικών προϊόντων: Οι θαυμαστές σας μπορούν να περιηγούνται και να αγοράζουν επίσημα εμπορικά προϊόντα επωνυμίας που εμφανίζονται στις σελίδες παρακολούθησης.
  • Super Chat: Οι θαυμαστές σας πληρώνουν για να επισημαίνουν τα μηνύματά τους σε ροές συζήτησης.
  • Έσοδα YouTube Premium: Λαμβάνετε μέρος της προμήθειας συνδρομής που πληρώνουν οι εγγεγραμμένοι για το Premium, όταν παρακολουθούν το περιεχόμενό σας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στις σχετικές οδηγίες διευκρινίζονται τα εξής: «Λάβετε υπόψη ότι ελέγχουμε συνεχώς τα κανάλια για να διασφαλίσουμε ότι το περιεχόμενό σας συμμορφώνεται με τις πολιτικές μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments