Lifestyle

David Beckham: Η μητέρα του μοιάζει με διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό – Δείτε με ποια [pic]

David Beckham: Η μητέρα του μοιάζει με διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό – Δείτε με ποια [pic]
David Beckham: Εμφανίστηκε στο Wimbledon με την μητέρα του, η οποία είναι "φτυστή" με μία αγαπητή Ελληνίδα ηθοποιό.

David Beckham: Παρέα με τη μητέρα του σε αγώνα τένις στο Wimbledon βρέθηκε ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής. Ο David Beckham και η μητέρα του Sandra παρακολούθησαν τον αγώνα και μια selfie ήταν αρκετή για να διαπιστώσουμε ότι η μητέρα του μοιάζει πάρα πολύ με την διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό Καίτη Κωνσταντίνου, η οποία είχε υποδυθεί με τρομερή επιτυχία τη Σωσώ Παπαδήμα στο σήριαλ “Εγκλήματα” και έχει πρωταγωνιστεί σε πολλές επιτυχημένες σειρές και θεατρικές παραστάσεις.

Η ανάρτησή του στο Instagram

David Beckham: Διασκεδαστική μέρα με τη μαμά του

Δείτε τη φωτογραφία με τη μητέρα του, στη λεζάντα της οποίας ο πρώην ποδοσφαιριστής έγραψε: “Fun day at Wimbledon with mum”.. Διασκεδαστική μέρα στο Wimbledon με τη μαμά.

Καίτη Κωνσταντίνου: Λίγα λόγια για τη διάσημη ηθοποιό

Κατάγεται από το Αίγιο. Τελείωσε ταυτόχρονα τη Φιλοσοφική και τη Δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης, απ’ όπου αποφοίτησε το 1986, μαζί με τις φίλες της Μαρία Καβογιάννη και Υρώ Μανέ. Έχει δουλέψει ως φιλόλογος. Ο πρώτος της ρόλος ήταν στην παράσταση “Εσωτερικές Φωνές” στο Θέατρο Τέχνης. Έγινε ευρέως γνωστή από την ερμηνεία της στον ρόλο της Σωσώς Παπαδήμα στη σειρά “Εγκλήματα”. Έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, καθώς και στις ακόλουθες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments