Αθλητισμός

Φράνκο Σολδάνο: Προβληματισμός στην Μπόκα Τζούνιορς για τις εμφανίσεις του

Φράνκο Σολδάνο: Προβληματισμός στην Μπόκα Τζούνιορς για τις εμφανίσεις του
Φράνκο Σολδάνο: Οι εμφανίσεις του Αργεντινού επιθετικού έχουν προβληματίσει τους ανθρώπους της Μπόκα Τζούνιορς όσον αφορά το μέλλον του δανεικού από τον Ολυμπιακό παίκτη.

Φράνκο Σολδάνο: Ο Αργεντινός επιθετικός παραχωρήθηκε το καλοκαίρι δανεικός στην Μπόκα Τζούνιορς από τον Ολυμπιακό, στον οποίο ανήκει από το περασμένο καλοκαίρι. Οι «ερυθρόλευκοι» τον παραχώρησαν πίσω σε ομάδα της πατρίδας του προκειμένου να βρει σταθερό χρόνο συμμετοχής. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής, καθώς ο ίδιος έχει προβληματίσει έντονα τους ανθρώπους της αργεντίνικης ομάδας με τις εμφανίσεις του.

Υπενθυμίζεται πως η Μπόκα έχει το δικαίωμα να ενεργοποιήσει οψιόν αγοράς και να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή, αλλά με τα μέχρι τώρα δεδομένα κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο. Η Μπόκα βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και ο μεγάλος της στόχος είναι ο Περουβιανός Πάολο Γκερέρο. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Αργεντινή δεν είναι απλή υπόθεση, διότι και το οικονομικό σκέλος αποτελεί εμπόδιο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του αργεντίνικου Τύπου το θέμα είναι τι θα γίνει με τρεις παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ της Μπόκα. Υπάρχει προβληματισμός για τον Ραμόν Αμπίλα, τον Φράνκο Σολδάνο και τον Κάρλος Ουρτάδο. «Ήρθε από τον Ολυμπιακό και έπαιξε σε εννέα αγώνες, ενώ σκόραρε ένα γκολ και έδωσε τέσσερις ασίστ. Η παρουσία του στη Μπόκα δεν είναι θετική έχοντας σημειώσει μόλις ένα γκολ κόντρα στη Μπάνφιλντ. Έχει ταλαιπωρηθεί επίσης και από αρκετούς μυϊκούς τραυματισμούς», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα για τον Σολδάνο. Είναι προφανές ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός για τον Φράνκο Σολδάνο και ο επιθετικός που ανήκει στον Ολυμπιακό δύσκολα θα συνεχίσει για πολύ στη Μπόκα Τζούνιορς.

Ζοάο Καρβάλιο: Στο «περίμενε» λόγω Φορτούνη

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ανοίγει και τυπικά σε λίγα 24ωρα, ωστόσο στον Ολυμπιακό δείχνουν να έχουν κάνει ήδη τις επαφές τους. Μια από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που τις τελευταίες ημέρες φημολογείται πως έχει προχωρήσει είναι αυτή του ποδοσφαιριστή της Νότιγχαμ Φόρεστ, Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος θεωρείται πως μια αρκετά αξιόπιστη επιλογή πίσω από τον επιθετικό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ολοκληρωμένη άποψη για εκείνον. Οι καλές σχέσεις του Ολυμπιακού με την Νότιγχαμ πιθανότατα να φέρουν τον ποδοσφαιριστή το επόμενο διάστημα μόνιμα στον Πειραιά δίνοντας λύσεις στο δημιουργικό τομέα των «Ερυθρόλευκων».

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο ποδοσφαιριστής είναι ουσιαστικά «κλεισμένος» από τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι Πειραιώτες δεν βιάζονται να τον ανακοινώσουν καθώς σκέφτονται διαρκώς την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποκατάστασης του σοβαρού τραυματισμού του μετρώντας αντίστροφα για την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους.

Ζοάο Καρβάλιο και Κώστας Φορτούνης αγωνίζονται κατά κύριο λόγο στην ίδια θέση, κάτι που αναγκάζει τους «Ερυθρόλευκους» να σκεφτούν μια και δυο φορές την πιθανότητα απόκτησης του πρώτου. Θυμίζουμε πως στο δυναμικό του Ολυμπιακού βρίσκονται επίσης οι Βαλμπουενά, Μπενζιά και Λοβέρα, οι οποίοι μπορούν εξίσου να αναλάβουν τον ρόλο του «10αριου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments