Διεθνή

Γαλλία: 19χρονος έπνιξε με τον σταυρό του ιερέα που τον είχε κακοποιήσει σεξουαλικά

Γαλλία: 19χρονος έπνιξε με τον σταυρό του ιερέα που τον είχε κακοποιήσει σεξουαλικά
Γαλλία: Ο πατέρας του 19χρονου υποστηρίζει ότι ο γιος του επιχείρησε να αυτοκτονήσει λόγω της κακοποίησης που υπέστη στα χέρια του ιερέα.

Γαλλία: Οι Αρχές της Γαλλίας, την Πέμπτη, απήγγειλαν κατηγορίες για τη δολοφονία ενός 91χρονου ιερέα σε έναν 19χρονο, ο οποίος είχε κακοποιηθεί από τον ιερέα. Ο 19χρονος έπνιξε τον 91χρονο Ρότζερ Ματασόλι χώνοντας του έναν σταυρό στο λαιμό και προκαλώντας του ασφυξία. Ο Ματασόλι είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση τουλάχιστον τεσσάρων παιδιών – μεταξύ των οποίων ο 19χρονος δράστης και ο πατέρας του – ανάμεσα στο 1960 και το 2000.

Σύμφωνα με το Franceinfo ο 91χρονος ιερέας είχε μετακινηθεί τουλάχιστον δύο φορές από τις θέσεις του λόγω των σε βάρος του κατηγοριών. Ο Αλεξάντρ Β., καθώς το επίθετο του 19χρονου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εργαζόταν ως οικονόμος στο σπίτι του ιερέα και είχε συλληφθεί από την πρώτη στιγμή παρά το γεγονός ότι είχε προσπαθήσει να διαφύγει με το αυτοκίνητο του 91χρονου.

Ο δράστης αρχικά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο λόγω φερόμενων ψυχιατρικών προβλημάτων με τις αρχές να του απαγγέλλουν επίσημα κατηγορίες μόλις στις 26 Δεκεμβρίου. Ο πατέρας του 19χρονου υποστηρίζει ότι ο γιος του επιχείρησε να αυτοκτονήσει λόγω της κακοποίησης που υπέστη στα χέρια του ιερέα. «Κατέστρεψε μια ολόκληρη οικογένεια» είπε για τον 91χρονο ιερέα ο πατέρας του 19χρονου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments