Ελλάδα

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Μεγάλο το πένθος για τον άδικο θάνατο της δόκιμης αστυνομικού»

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Μεγάλο το πένθος για τον άδικο θάνατο της δόκιμης αστυνομικού»
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Για αυτό τον άδικο θάνατο εκφράζω τα πιο θερμά προσωπικά μου συλλυπητήρια» ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Τα θερμά συλλυπητήριά του για τον θανάσιμο τραυματισμό της δόκιμης αστυνομικού σε τροχαίο δυστύχημα στη Νέα Ιωνία, εξέφρασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ενώ τόνισε ότι είναι μεγάλο το πένθος για την ΕΛΑΣ και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Αναλυτικά, ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε: «Μια νέα κοπέλα, μια δόκιμη αστυνομικός, έχασε τη ζωή της την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της. Για αυτό τον άδικο θάνατο εκφράζω τα πιο θερμά προσωπικά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς. Το πένθος για την Ελληνική Αστυνομία και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι μεγάλο».

Αυτή είναι η 25χρονη δόκιμη που έχασε τη ζωή της

Το τροχαίο έγινε όταν η άτυχη αστυνομικός σταμάτησε με το αυτοκίνητό της στο φανάρι, στη διασταύρωση της λεωφόρου Κύμης, με Κασταμονής, κινούμενη προς Γαλάτσι. Τότε ένα άλλο όχημα που οδηγούσε ένας επίσης 25χρονος, έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο σταματημένο όχημα της κοπέλας, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά και να το εκσφενδονίσει μέτρα μακριά.

Η άτυχη κοπέλα εγκλωβίστηκε στο όχημα της με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί. Για τον απεγκλωβισμό της επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Αμέσως μετά διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Η όμορφη κοπέλα, με καταγωγή από τη Λευκάδα, βρισκόταν στο τελευταίο έτος της Σχολής Αστυφυλάκων μιας και ήταν δοκιμη αστυνομικός που υπηρετούσε στο Α.Τ Πατησίων. Από την σφοδρή σύγκρουση ο 25χρονος νεαρός οδηγός υπαίτιος του δυστυχήματος βγήκε σώος από το αυτοκίνητο του και συνελήφθη από άντρες της Τροχαίας ενώ η 19χρονη συνοδηγός του τραυματίστηκε ελαφρά και της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments