Ελλάδα

Τζόκερ: Αυτό είναι το σύστημα που έπαιξε ο τυχερός – Τι αποκάλυψε η πράκτορας στο pagenews.gr

Τζόκερ: Αυτό είναι το σύστημα που έπαιξε ο τυχερός – Τι αποκάλυψε η πράκτορας στο pagenews.gr
Τζόκερ: Ένα δελτίο αξίας 9,5 ευρώ χάρισε στον υπερτυχερό της κλήρωσης του Τζόκερ περισσότερα από 9,2 εκατομμύρια ευρώ.

Αλόννησος: “Κι αν σου κάτσει…”. Η χθεσινοβραδινή κλήρωση του Τζόκερ ανέδειξε έναν και μοναδικό νικητή. Το ποσό των 9.208.522,85 ευρώ πήγε στα χέρια ενός ανθρώπου που πραγματικά τα είχε ανάγκη. Οι μαγικοί αριθμοί 3, 30, 6, 40 και 43 με Τζόκερ τον αριθμό 18 βρέθηκαν σε ένα από τα δελτία που κατέθεσε κάτοικος της Αλόννησου. Το “μαγικό χαρτάκι” βρίσκεται στον παραλιακό οικισμό Πατητήρι στο νησί των Σποράδων, με τα στοιχεία του νικητή ακόμη να μην έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο όσοι γνωρίζουν μιλούν για έναν άνθρωπο που προσπαθούσε επί χρόνια να βρει τους αριθμούς της… επιτυχίας.

“Είχε πραγματική ανάγκη τα χρήματα”

Η τύχη του χαμογέλασε και με το παραπάνω αυτή τη φορά τινάζοντας την μπάνκα στον αέρα κάνοντας δικό του ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που έχουν δοθεί τα τελευταία χρόνια από το Τζόκερ. Όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για έναν ήσυχο άνθρωπο, μόνιμο κάτοικο του νησιού που ζει αθόρυβα στο Πατητήρι. «Ο υπερτυχερός είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει πραγματικά ανάγκη αυτά τα χρήματα. Για αυτό κι εγώ όταν με πήρε τηλέφωνο και μου ανακοίνωσε ότι κέρδισε το μεγάλο ποσό, χάρηκα και συγκινήθηκα κι εγώ μαζί του. Με ευχαριστούσε συνέχεια από τη χαρά του. Ο ίδιος βέβαια, θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του κι εγώ πρέπει να το σεβαστώ. Το πρακτορείο μου, το άνοιξα τον περασμένο Ιούλιο, είμαι νέα πράκτορας και χάρηκα πολύ που βρέθηκε υπερτυχερός από το νησί μας και μάλιστα από το δικό μου πρακτορείο. Όταν το Τζόκερ δίνει τόσα μεγάλα ποσά, η συμμετοχή του κόσμου είναι μεγάλη» ανέφερε χαρακτηριστική η ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου, Μαγδαληνή Μαλαματένιου.

Όπως αποκάλυψε στο pagenews.gr, ο τυχερός νικητής έπαιζε συστηματικά Τζόκερ. Για να καταφέρει να φθάσει στη μεγάλη νίκη όπως τονίζει η κα Μαλαματένιου έπαιξε τους πέντε αριθμούς και 19 αριθμούς Τζόκερ δίνοντας συνολικά 9,5 ευρώ. Αυτό το ποσό ωστόσο έμελλε να του χρίσει το αστρονομικό νούμερο των 9.208.522,85 ευρώ και να του αλλάξει τη ζωή.

Το πρακτορείο της τύχης

Όμως τίποτε δεν θα είχε συμβεί στον υπερτυχερό αν δεν υπήρχε το συγκεκριμένο πρακτορείο στο νησί. Η ιδιοκτήτρια του “χρυσού” πρακτορείου, Μαγδαληνή Μαλαματέτιου μίλησε στο pagenews.gr αναφέροντας τι την οδήγησε στο να ανοίξει στο χωριό Πατητήρι το πρακτορείο της. Γεννήθηκε στο νησί όπου και μεγάλωσε μέχρι που αποφάσισε στα 18 της να σπουδάσει νηπιαγωγός. Με το τέλος των σπουδών της πραγματοποίησε το δρομολόγιο της επιστροφής στο Πατητήρι των 2.500 κατοίκων αναζητώντας τον επαγγελματικό της προσανατολισμό. Η οικογενειακή επιχείρηση με θέμα τον τουρισμό κάλυπτε τα “θέλω” της ωστόσο τους χειμερινούς μήνες το νησί δεν προσφέρει τις ίδιες ευκαιρίες.

Αποτέλεσμα να δραστηριοποιηθεί σε άλλους τομείς, αγοράζοντας τον περασμένο Ιούλιο το μοναδικό πρακτορείο του χωριού. Η 25χρονη εμφανώς συγκινημένη από την επιτυχία του συντοπίτη της ευελπιστεί πως αυτή θα είναι η αρχή προκειμένου στο νησί να έρθουν και άλλα αντίστοιχα ποσά χαρίζοντας χαρά σε ολόκληρη την Αλόννησο.

ΤΖΟΚΕΡ: Τώρα μπορείς να παίξεις και online το αγαπημένο σου τυχερό παιχνίδι

Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακ ποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο πλησιέστερο πρακτορείο ΟΠΑΠ ή στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται. Για εγγραφή στα πρακτορεία ΟΠΑΠ χρειάζεται μόνο μία αστυνομική ταυτότητα. Επίσης, όποιος επιθυμεί μπορεί να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές. Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments