Αθλητισμός

Άρης – ΠΑΟΚ: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων [pics]

Άρης – ΠΑΟΚ: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων [pics]
Άρης - ΠΑΟΚ: Αυτούς τους ποδοσφαιριστές επέλεξαν οι Φερέιρα και Ένινγκ για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Άρης – ΠΑΟΚ: Λιγότερο από μία ώρα μένει για να ξεκινήσει το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο Κλεάνθης Βικελίδης, ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Πριν από λίγο έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων, με τους δύο προπονητές να παρατάσσουν άκρως επιθετικές ενδεκάδες, δείχνοντας ότι θέλουν όσο τίποτε άλλο τη νίκη στο ντέρμπι.

Με την ενδεκάδα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ θα παρατάξει την ομάδα του ο Μίχαελ Ένινγκ στο σημερινό ντέρμπι. Ο Γερμανός τεχνικός διατήρησε τον Λάρσον πίσω από τον Ιντέγε και τον Ρόουζ στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής. Ο προπονητής του Άρη επέλεξε σύστημα 4-4-1-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Ρόουζ καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, ο Κόρχουτ το αριστερό, ενώ Βέλεθ και Δεληζήσης είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Σάσα και Ματίγια είναι στα αμυντικά χαφ, ο Φετφατζίδης δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Γκάμα αριστερά και ο Λάρσον πίσω από τον Ιντέγε, που ξεκινάει στη κορυφή της επίθεσης.

Με Πέλκα και Σφιντέρσκι στην επίθεση αποφάσισε να ξεκινήσει τον ΠΑΟΚ ο Αμπέλ Φερέιρα στο ντέρμπι.  Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς με τετράδα στην άμυνα, απόντος του Κρέσπο, τους Γιαννούλη, Βαρέλα, Ίνγκασον και Μάτος από τα αριστερά προς τα δεξιά.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Μίσιτς που αποτελεί τη σταθερά του Αμπέλ Φερέιρα με παρτενέρ τον Μαουρίσιο και στις πτέρυγες οι Λημνιός – Βιεϊρίνια. Από εκεί και πέρα, ο Πέλκας κέρδισε τη θέση του έναντι του Μπίσεσβαρ και θα βρεθεί πίσω από τον προωθημένο Σφιντέρσκι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments