Ελλάδα

Aυτό είναι το post που ανέβασε η Έλενα Ακρίτα για τον Τζιτζικώστα και τον Σειρηνάκη

Aυτό είναι το post που ανέβασε η Έλενα Ακρίτα για τον Τζιτζικώστα και τον Σειρηνάκη
Έλενα Ακρίτα: Με ανάρτησή της στο Facebook η δημοσιογράφος σχολίασε με καυστικό τρόπο το "χιούμορ" του Περιφερειάρχη.

Έλενα Ακρίτα: Με τον δικό της τρόπο σχολίασε η Έλενα Ακρίτα το ατόπημα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος επιχειρώντας να κάνει χιούμορ, άφησε υπονοούμενα για τις γυναίκες εργαζόμενες στην Περιφέρεια, λέγοντας ότι «από τις πρώτες ταινίες που θα γυριστούν θα είναι του Σειρηνάκη».

Ο κ. Τζιτζικώστας ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο, η Έλενα Ακρίτα σημείωσε στο Facebook: «Κύριε Τζιτζικώστα, μη ζητάτε συγγνώμη επειδή ο αγαπημένος σας σκηνοθέτης είναι ο Σειρηνάκης, γούστα είναι αυτά, αλίμονο».

Υπενθυμίζεται, πως με αφορμή τις πρωτοχρονιάτικες ευχές, ο εκπρόσωπος του Film Office, του οργανισμού που έχει αναλάβει να προωθήσει κινηματογραφικές παραγωγές στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, επισκέφθηκε τον Απόστολο Τζιτζικώστα και χρησιμοποιώντας μια κινηματογραφική κλακέτα εξέφρασε ευχές για το νέο απόκτημα της Θεσσαλονίκης και αστειεύτηκε ζητώντας από τον Περιφερειάρχη να μπορέσουν όλες οι γυναίκες της Διεύθυνσης να λάβουν μέρος στις κινηματογραφικές παραγωγές.

Άστοχη ήταν ωστόσο η αντίδραση του κ. Τζιτζικώστα, αφού φαίνεται να κάνει μια χαρακτηριστική χειρονομία σεξουαλικού περιεχομένου και απευθυνόμενος στις γυναίκες εργαζόμενες της περιφέρειας ρώτησε «τι είδους ταινία, προσέξτε τι θα πείτε». Οι εργαζόμενες ξέσπασαν σε αμήχανα γέλια ενώ ο Περιφερειάρχης πρόσθεσε: «Άκουσα ότι από τις πρώτες ταινίες που θα γυριστούν θα είναι του Σειρηνάκη, σας ενδιαφέρει;».

Η συγγνώμη του Περιφερειάρχη.

Ο κ. Τζιτζικώστας κατάλαβε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη: «Ατυχέστατη και τελείως λάθος η αναφορά μου προς τις εργαζόμενες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με τρόπο που ούτε με εκφράζει, ούτε με χαρακτηρίζει, για οποιαδήποτε γυναίκα. Για αυτό και η συγγνώμη μου είναι απολύτως ξεκάθαρη και ειλικρινής», δήλωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play