Αθλητισμός

Χοακίν Τόρες: Παρακολουθεί την περίπτωσή του ο Ολυμπιακός

Χοακίν Τόρες: Παρακολουθεί την περίπτωσή του ο Ολυμπιακός
Χοακίν Τόρες: Ο Ολυμπιακός Παρακολουθεί τον νεαρό Αργεντινό εξτρέμ που αγωνίζεται δανεικός στον Βόλο.

Χοακίν Τόρες: O εξτρέμ του Βόλου είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του Βόλου και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των μεγάλων ομάδων στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί με προσοχή την περίπτωση του Αργεντινού, η οποία είναι πολύπλοκη.

O Χοακίν Τόρες αγωνίζεται στον Βόλο ως δανεικός από τη Νιούελς Ολντ Μπόις, χωρίς να υπάρχει οψιόν αγοράς στοη συμφωνία των δύο ομάδων. Ο Αργεντινός εξτρέμ κοστίζει κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ και όσο αγωνίζεται και σκοράρει η τιμή του θα ανεβαίνει. Στο deal του Βόλου με τη Νιούελς Ολντ Μπόις υπάρχει συμφωνία για οικονομικό όφελος της ελληνικής ομάδας που φτάνει περίπου στο 15% αν ο παίκτης πουληθεί το καλοκαίρι που έρχεται.

Ήδη, πάντως, εμφανίζεται ενδιαφέρον για εκείνον από ομάδες της Γαλλίας, του Μεξικού, αλλά και της Ελλάδας. Ο Τόρες πάντως πριν από λίγο καιρό μίλησε για το ενδιαφέρον που δείχνουν στο πρόσωπό του οι “μεγάλοι” της Ελλάδας. “Μου έχουν μεταφέρει ότι με κοιτάζουν, με εξετάζουν, για μένα είναι πολύ ωραίο. Δεν ξέρω αν  έχουν μιλήσει με τον ατζέντη μου” είχε τονίσει ο Αργεντινός.

Το σίγουρο ειναι ότι αν ο Τόρες συνεχίσει έτσι και στο υπόλοιπο της χρονιάς, το καλοκαίρι που έρχεται θα απασχολήσει αρκετά τις ελληνικές ομάδες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments