Αθλητισμός

Μάσιμο Καρέρα: Δουλεύει και δικαιώνεται ο Ιταλός

Μάσιμο Καρέρα: Δουλεύει και δικαιώνεται ο Ιταλός
Μάσιμο Καρέρα: Η ΑΕΚ αρχίζει να βγάζει στο παιχνίδι της τα στοιχεία που ζητάει ο Ιταλός τεχνικός της ομάδας.

Μάσιμο Καρέρα: Η φετινή εικόνα της ΑΕΚ είναι προβληματική στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν. Ο Μιγκέλ Καρντόσο έδωσε τη θέση του στον Νίκο Κωστένογλου και εκείνος με τη σειρά του στον Μάσιμο Καρέρα. Στην Ένωση γνωρίζουν ότι ο Ιταλός τεχνικός δεν είναι μάγος και θα πρέπει να κριθεί με δική του ομάδα σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Σε πρώτη φάση το ζητούμενο είναι να έρχονται οι νίκες.

Μπορεί η ΑΕΚ του Καρέρα να μην εντυπωσιάζει, αλλά αυτή τη στιγμή έχει τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του στον πάγκο της ομάδας. Οι “κιτρινόμαυροι” παρουσιάζουν ακόμα πολλά από τα προβλήματα που έχουν όλη τη σεζόν,ωστόσο υπάρχει πίστη στις ικανότητες του Ιταλού τεχνικού. Άλλωστε ο έμπειρος κόουτς δουλεύει πολύ με τους ποδοσφαιριστές του στα Σπάτα.

Έδωσε καρπούς η δουλειά στα “στημένα”

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα της ΑΕΚ ήταν οι στημένες φάσεις. Ο “δικέφαλος” δέχτηκε πολλά γκολ από στημένα αντιπάλων, ενώ αντίθετα επιθετικά δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί τα κόρνερ και τα φάουλ κοντά στην περιοχή. Ο Καρέρα εντόπισε αυτή την αδυναμία και δούλεψε πολύ με τους ποδοσφαιριστές του. Αυτή η δουλειά άρχισε να δίνει καρπούς, κάτι που φάνηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Οι “κιτρινόμαυροι” πέτυχε δυο από τα τρία τέρματά τους με πέναλτι. Ωστόσο το δεύτερο γκολ ήρθε από στημένη φάση. Συγκεκριμένα ο Ντανιέλε Βερνετε εκτέλεσε ωραία ένα κόρνερ και ο Μάρκο Λιβάγια με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι αυτή η βελτίωση θα συνεχιστεί και θα περάσει και σε άλλους τομείς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments