Αθλητισμός

Μίλαν: Νέα γκέλα για τους Ροσονέρι στην επιστροφή του Ζλάταν [vids]

Μίλαν: Νέα γκέλα για τους Ροσονέρι στην επιστροφή του Ζλάταν [vids]
Μίλαν: «Μια νέα πρόκληση για να ζήσουμε μαζί. Καλώς ήρθες ξανά Ίμπρα» έγραφε ένα πανό για την επιστροφή του Ζλάταν

Μίλαν: Στη «λευκή» ισοπαλία έμειναν οι Ροσονέρι που υποδέχτηκαν τη Σαμπντόρια, στην αγωνιστική επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στη Serie A, μετά από 2.794 ημέρες! Ο 38χρονος Σουηδός αντικατέστησε τον Πιόντεκ στο 55ο λεπτό ξεκινώντας τη δεύτερη θητεία του με τους «ροσονέρι»! «Μια νέα πρόκληση για να ζήσουμε μαζί. Καλώς ήρθες ξανά Ίμπρα» έγραφε το πανό με το οποίο τον υποδέχτηκαν οι φίλαθλοι της Μίλαν στο «Σαν Σίρο».

Η Μίλαν είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τον Σούσο, αλλά ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 50’ η Σαμπντόρια απείλησε τον Ντοναρούμα με τον Γκαμπιαντίνι, αλλά ο τερματοφύλακας γηπεδούχων απέκρουσε και στη συνέχεια ο Ερναντές έδιωξε πάνω στη γραμμή. Στο 55’ μπήκε στο παιχνίδι ο Ζλάταν, ο οποίος στο 59’ πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Οντέρο απέκρουσε, όπως και στο 65′ το σουτ του Λεάο.

Στο 71’ ο Λεάο έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο Μπενασέρ γέμισε για τον Μουζάκιο, αυτός έστρωσε στον Λεάο, ο Πορτογάλος προσπάθησε να σκοράρει, αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Έτσι, το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Το ντεμπούτο του Ζλάταν και η αποθέωση από τους οπαδούς της Μίλαν

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments