Ελλάδα

Διακοπή ρεύματος: Δείτε τι λένε οι τοπικές αρχές της Ζακύνθου για την πολύωρη διακοπή ρεύματος

Διακοπή ρεύματος: Δείτε τι λένε οι τοπικές αρχές της Ζακύνθου για την πολύωρη διακοπή ρεύματος
Διακοπή ρεύματος: Οι τοπικές αρχές τοποθετήθηκαν για την χθεσινή πολύωρη διακοπή.

Διακοπή ρεύματος: Χθες στη Ζάκυνθο το ρεύμα παρέμεινε κομμένο για πολλές ώρες, προκαλώντας τον εκνευρισμό των κατοίκων που ήθελαν εξηγήσεις. Τις εξηγήσεις αυτές προσπάθησαν να δώσουν οι τοπικές αρχές, οι οποίες τοποθετήθηκαν σχετικά με το συμβάν.

Γιώργος Στασινόπουλος: “Μετά από επικοινωνία που είχαμε με το διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ κ. Κούτση μας ενημέρωσε ότι υπάρχει μια βλάβη στην Αγία Τριάδα και σε άλλο σημείο που δεν το έχουν βρει και για αυτό ηλεκτροδοτούνται σταδιακά κομμάτι – κομμάτι οι περιοχές που δεν είχαν ρεύμα. Δεν είναι γνωστό ακόμα σε πόση ώρα θα αποκατασταθεί η ζημιά. Είναι όλα τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ έξω μαζί με το Διευθυντή για να λυθεί το πρόβλημα. Σε επικοινωνία με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ζακύνθου έχουμε έρθει σε επαφή με τον ΟΔΑΖ. Όποιος δεν έχει θέρμανση να πάει εκεί στις αίθουσες που υπάρχουν μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η ζημιά”.

Σταύρος Κακολύρης – Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου: “Πήρα τηλέφωνο τον Διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ αλλά δεν μπορώ να έρθω σε επαφή μαζί του. Προσπαθώ να επικοινωνήσω γιατί και εγώ στο σπίτι μου δεν έχω ρεύμα. Ξέρω ότι υπάρχει πρόβλημα στην Αγία Τριάδα και είναι εκεί συνεργείο για να επισκευάσει τη ζημιά. Εμείς προσπαθούμε να βοηθήσουμε όπου χρειαστεί για τη διακοπή του ρεύματος”.

Ο κ. Διονύσιος Ακτύπης, Βουλευτής Ζακύνθου, αναφέρει στο λογαριασμό του στο Facebook:

“Ενημερώθηκα από την πρώτη στιγμή για τις διακοπές ρεύματος στη χώρα Ζακύνθου. Βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με τον Διευθυντή της Δ.Ε.Η. κ. Κούτση , καθώς και με τη ΔΕΔΔΗΕ. Η αιτία των διακοπών είναι μέχρι στιγμής άγνωστη. Ωστόσο, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποκατασταθεί η βλάβη το συντομότερο δυνατό. Ήδη, το ρεύμα επανέρχεται σταδιακά στην περιοχή, όπως με διαβεβαίωσαν. Παρακολουθώ στενά το ζήτημα και για οποιοδήποτε νεότερο θα αναρτήσω επόμενη ανακοίνωση”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments