Lifestyle

Lady Gaga: H σοκαριστική αποκάλυψη για τον επανειλημμένο βιασμό στα 19 της

Lady Gaga: H σοκαριστική αποκάλυψη για τον επανειλημμένο βιασμό στα 19 της
Lady Gaga: Η γνωστή Pop Star αποκάλυψε ότι σε μικρή ηλικία έχει βιαστεί επανειλημμένα.

Lady Gaga: Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε η γνωστή τραγουδίστρια στην Oprah Winfrey  στο πλαίσιο του talk show Oprah’s 2020 Vision: Your Life in Focus tour. Η Lady Gaga αποκάλυψε ότι σε ηλικία 19 ετών είχε βιαστεί επανειλημμένα. «Βιάστηκα κατ’ επανάληψη όταν ήμουν 19 και έτσι μου δημιουργήθηκε μετατραυματικό στρες, επειδή δεν επεξεργάστηκα το τραύμα που προέκυψε από το βιασμό», ήταν τα λόγια της.

Στη συνέχεια τόνισε ότι μετά από τον βιασμό της κάνει χρήση πολλών φαρμάκων καθημερινά και μάλιστα προέτρεψε τον κόσμο να αναζητά ιατρική και φαρμακευτική βοήθεια για τα ψυχικά προβλήματα και να αψηφά το στίγμα που συνοδεύει τις ψυχικές νόσους. Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι αποφάσισε να κλείσει τη ντροπή σε ένα ντουλάπι και να προχωρήσει στη ζωή της με τη βοήθεια των γιατρών.

“Θα συνεχίσω για ένα καλύτερο μέλλον”

Συζητώντας για την ψυχική υγεία, τόνισε ότι παραμένει δυνατή και θα συνεχίσει να μοιράζεται με τον κόσμο τις εμπειρίες της για ένα «καλύτερο μέλλον» για όλους. Ο στόχος της είναι ακόμα και οι άνθρωποι που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους να μπορέσουν αν έχουν πρόσβαση σε γιατρούς και φάρμακα.

“Ακόμα και αυτή τη στιγμή που κάθομαι εδώ πονάω”, είπε εξηγώντας ότι η ινομυαλγία από την οποία πάσχει οφείλεται σε ένα σύνδρομο που χαρακτηρίζεται από διάχυτο μυοσκελετικό πόνο, συναισθηματικές διαταραχές και δυσκολία στον ύπνο. «Η υγεία του σώματός μας εξαρτάται πάντα από την ψυχική μας υγεία και πρέπει να τα παίρνουμε στα σοβαρά» δήλωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments