Αθλητισμός

Ανουάρ Τουχαμί: Κλείνει στον Παναθηναϊκό

Ανουάρ Τουχαμί: Κλείνει στον Παναθηναϊκό
Ανουάρ Τουχαμί: Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής της Βαγιαδολίδ είναι μια ανάσα από τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ανουάρ Τουχαμί: Το περασμένο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε πολλές μεταγραφικές κινήσεις. Ωστόσο κάποιες από αυτές δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ο Γιώργος Δώνης να θέλει περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ. Μια από τις θέσεις που οι “πράσινοι” θέλουν να ενισχυθούν αυτή του κεντρικού μέσου.

Τον τελευταίο καιρό ο Τσάβι Ρόκα είχε επαφές με μεταγραφικούς στόχους και φέρεται να έχει καταλήξει στον εκλεκτό. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας χρησιμοποίησε τις γνωριμίες του στην Ισπανία και είναι κοντά στο να ολοκληρώσει την πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA από την Ισπανία ο παίκτης που προβάρει τα πράσινα είναι ο Ανουάρ Τουχαμί.

Ανουάρ ο εκλεκτός

Πρόκειται για τον Μαροκινό χαφ που αγωνίζεται με την φανέλα της Ρεάλ Βαγιαδολίδ στην Ισπανία. Οι Ισπανοί ανέφεραν το πρωί του Σαββάτου ότι οι πράσινοι ενδιαφέρονται για τον Χοακίν που ανήκει στην ίδια ομάδα και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου, πλην όμως η συγκεκριμένη περίπτωση εκτός από ανέφικτη από οικονομικής πλευράς δεν πληροί και τα χαρακτηριστικά που αναζητεί το τριφύλλι.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός έχει άλλον παίκτη στη λίστα του από τη Βαγιαδολίδ, τον 25χρονο Ανουάρ που έχει μέχρι στιγμής 11 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβισιόν αλλά όλες ως αλλαγή και οι πράσινοι προσπαθούν να τον αποκτήσουν με τη μορφή του δανεισμού. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Τσάβι Ρόκα είναι στην τελική ευθεία της απόκτησής του και οι οριστικές εξελίξεις αναμένονται άμεσα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments