Αθλητισμός

Γιόσιπ Μίσιτς: Ολοκληρώνεται την Πέμπτη η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ

Γιόσιπ Μίσιτς: Ολοκληρώνεται την Πέμπτη η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ
Γιόσιπ Μίσιτς: Η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» αναφέρει πως το τυπικό σκέλος της μεταγραφής θα ολοκληρωθεί την προσεχή Πέμπτη.

Γιόσιπ Μίσιτς: Θετικά κλείνει όπως όλα δείχνουν η υπόθεση του Κροάτης μέσου. Ο ΠΑΟΚ έχει συμφώνησε σε όλα με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την αγορά των δικαιωμάτων του Γιόσιπ Μίσιτς. Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, το τυπικό σκέλος της μεταγραφής θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη (16/1).

Πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα “O Jogo” αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ θα πληρώνει δύο εκατομμύρια ευρώ ώστε να πάρει το «ναι» από την Σπόρτινγκ. Ο 26χρονος μέσος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2023. Οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν με τον Μίσιτς, πριν ή μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης με τον Κροάτη ποδοσφαιριστή να έχει ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Αναμφίβολα ο έμπειρος μέσος είναι η φετινή αποκάλυψη του Δικεφάλου και κέρδισε με το σπαθί του την παραμονή του στην Τούμπα και ένα καλύτερο συμβόλαιο, δικαιώνοντας αυτούς που το καλοκαίρι τον εμπιστεύθηκαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments