Τεχνολογία

Έτσι μπορείτε να δείτε πόσοι αποθηκεύουν τις φωτογραφίες που ανεβάζετε στο instagram

Έτσι μπορείτε να δείτε πόσοι αποθηκεύουν τις φωτογραφίες που ανεβάζετε στο instagram
Instagram: Με έναν ιδιαίτερο τρόπο μπορείτε να δείτε πόσοι αποθηκεύουν τις φωτογραφίες σας στη γνωστή εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης.

Instagram: Αρκετοί θα θέλατε να γνωρίζετε πόσοι ακόλουθοί σας αποθηκεύουν τις φωτογραφίες σας στο instagram. Πλέον αυτό είναι εφικτό με ένα έξυπνο κόλπο. Κάθε φορά που κάποιος αποθηκεύει μια φωτογραφία σας, αυτή εμφανίζεται στον φάκελο «Αποθηκευμένα», μέχρι να τη διαγράψετε. Κανονικά, το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν αποκαλύπτει δεδομένα σχετικά με τις αποθηκευμένες φωτογραφίες στους χρήστες.

Υπάρχει, ωστόσο, ένας τρόπος, που σας επιτρέπει να μάθετε πόσες φορές έχει αποθηκευτεί κάθε φωτογραφία σας. Ποιος είναι αυτός;

Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να μετατρέψετε τον λογαριασμό σας σε επιχειρηματικό προφίλ. Για να συμβεί αυτό, μεταβείτε στις ρυθμίσεις σας και πατήστε ”Switch to Business Profile”, ή το αντίστοιχο στα ελληνικά. Στη συνέχεια, το instagram θα σας ζητήσει να συνδεθείτε σε μια επιχειρηματική σελίδα στο Facebook. Θα χρειαστεί, επίσης, να επιλέξετε μια κατηγορία για το προφίλ σας, όπως «υγεία/ομορφιά» ή «προσωπικό ιστολόγιο».

Στη συνέχεια, προσθέστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου και την προσωπική σας διεύθυνση. Δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε όλα αυτά τα πεδία, ένα αρκεί. Το επιχειρηματικό σας προφίλ είναι έτοιμο. Σημειώνεται, πως οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να επανέλθει σε προσωπική σελίδα. Πλέον, μπορείτε να πατήσετε σε οποιαδήποτε φωτογραφία σας και να μάθετε ακριβώς πόσοι άνθρωποι την έχουν αποθηκεύσει στη συλλογή τους. Για την ώρα μπορείτε να δείτε μόνο τον αριθμό των αποθηκεύσεων και όχι ποιοι χρήστες την έχουν κρατήσει στο αρχείο τους.

Υπενθυμίζεται, πως μόλις χτες έγινε γνωστό ότι το instagram προχωρά σε αλλαγές στο Boomerang. Αλλαγές που αφορούν τα χαρακτηριστικά του μοντάζ και των εφέ, όπως αργή κίνηση, echo blurring και duo rapid rewind. Πρόκειται για την πιο σημαντική ενημέρωση του Boomerang ως τώρα και θα είναι σύντομα διαθέσιμη για όλους τους χρήστες της εφαρμογής. Θα βρείτε τα νέα εφέ κάνοντας swipe αριστερά και δεξιά στο κάτω μέρος της εφαρμογής, αφού ανοίξετε το story composer σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments