Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [14/1/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [14/1/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (14/1/20).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (14/1/20).

Κριός

Αν δεν καταφέρετε να ελέγξετε τον θυμό σας σήμερα, μπορεί να προκύψουν διάφορες εκρήξεις. Χαλαρώστε με το ταίρι σας και αφήστε τα μικροπροβλήματα στην άκρη. Αν είναι να υπάρξει κάποιου είδους ένταση ανάμεσα σας, ας είναι σέξι!

 Ταύρος

Έχετε τη διάθεση να κάνετε μια μεγάλη αγορά, αλλά δεν έχετε πειστεί ακόμη ότι έχετε κάνει την σωστή επιλογή. Συζητήστε το με το ταίρι σας και ακούστε το ένστικτό σας. Αν αισθάνεστε ότι είναι σωστό, προχωρήστε!

 Δίδυμοι

Μια μικρή αναποδιά σήμερα το πρωί, σας εμποδίζει να κάνετε αυτό που θέλετε. Δεν είναι ανάγκη αυτό να το αφήσετε να σας χαλάσει τη μέρα. Να έχετε στο μυαλό σας ότι απόψε θα βρεθείτε στην αγκαλιά του/της αγαπημένου/ης σας και θα αισθανθείτε καλύτερα.

Καρκίνος

Μπορεί να αισθάνεστε διχασμένοι για μια κατάσταση που έχε προκύψει με το ταίρι σας: Δεν είστε σίγουροι για την απόφαση που πρέπει να πάρετε. Το πιθανότερο είναι ότι ξέρετε ήδη την απάντηση. Αν η φωνούλα μέσα σας προσπαθεί να σας πει κάτι σήμερα, ακούστε την.

 Λέων

Το καινούργιο πρόγραμμα γυμναστικής σας αποδίδει και το ταίρι σας έχει εντυπωσιαστεί! Ενθαρρύνετε το να σας κάνει παρέα σε μια βόλτα στο πάρκο. Δείξτε του ότι έχετε πολλούς τρόπους να κάνετε την καρδιά του να χτυπήσει δυνατά!

Παρθένος

Η σημερινή μέρα είναι άγραφος πίνακας – και είναι στο χέρι σας να την κάνετε καλή ή κακή. Κι ενώ μπορείτε να ελέγξετε μόνο τη δική σας ζωή, η θετική σας ενέργεια θα έχει μεγάλη επίδραση στον τρόπο που θα εξελιχθεί η μέρα και για το ταίρι σας.

Ζυγός

Η μέρα σας είναι γεμάτη από καλή ενέργεια και ενδείκνυται για χαλαρές στιγμές με το ταίρι σας. Δε χρειάζεται να κάνετε κάτι ιδιαίτερο. Αισθάνεστε ικανοποίηση και χαρά μόνο και μόνο που είστε μαζί.

Σκορπιός

Αφήστε τις πολυέξοδες χειρονομίες για κάποια άλλη φορά. Καλό θα ήταν σήμερα να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας. Μπορείτε να περάσετε καλά με το ταίρι σας χωρίς να τινάξετε την μπάνκα στον αέρα.

Τοξότης

Με τόσο γεμάτο πρόγραμμα όσο το δικό σας, δεν υπάρχουν περιθώρια να βαρεθείτε. Ακόμη και το ταίρι σας δυσκολεύεται να ακολουθήσει τους ρυθμούς σας. Μην ξεχνάτε να κάνετε πότε πότε ένα διάλειμμα και να χαλαρώνετε.

Αιγόκερως

Σήμερα φροντίστε να είστε ακριβείς στα λόγια σας. Αν θέλετε να σας ακούσει με προσοχή το ταίρι σας θα πρέπει να μπείτε κατευθείαν στο θέμα και να αφήσετε απέξω τις περιττές λεπτομέρειες. Κάποια άλλη στιγμή θα τα πείτε πιο αναλυτικά.

Υδροχόος

Υπάρχουν άπειροι τρόποι να πείτε «σ ’αγαπώ». Ή μήπως όχι; Με λίγη φαντασία μπορείτε να ανακαλύψετε μερικές έξυπνες, νέες ιδέες για να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας με το ταίρι σας.

 Ιχθύες

Κάτι που μέχρι τώρα έμοιαζε ξεκάθαρο, πλέον σας προκαλεί σύγχυση. Μπορεί να αισθάνεστε μπερδεμένοι σχετικά με τα κίνητρα του/της συντρόφου σας. Ρωτήστε ευθέως. Είναι καλύτερα να ξέρετε τις απαντήσεις αντί να ανησυχείτε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments