Αθλητισμός

Γιασίν Μεριά: Προς παραχώρηση αλλά με προϋποθέσεις

Γιασίν Μεριά: Προς παραχώρηση αλλά με προϋποθέσεις
Γιασίν Μεριά: Να δώσει τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό σε κάποιο σύλλογο θέλει ο Ολυμπιακός.

Γιασίν Μεριά: Στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που είναι προς παραχώρηση παραμένει ο Γιασίν Μεριά, ωστόσο, δεν έχει προχωρήσει η περίπτωσή του. Οι Πειραιώτες σκέφτονται να τον δώσουν σε κάποια άλλη ομάδα, μιας και δεν βρίσκεται στα άμεσα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Ήδη εδώ και αρκετές μέρες η θέση του στο ρόστερ είναι μετέωρη, αφού ο Πορτογάλος προτιμά να ρίχνει στην “μάχη” τον Μπα.

Μάλιστα, πρόσφατα ο ίδιος ο Μεριά σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Τυνησίας παραδέχτηκε ότι παίζει το 50% των αγώνων και ότι χρειάζεται παραπάνω χρόνο συμμετοχής.

Ο στόπερ των “ερυθρόλευκων” ανέφερε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα για να βρεθεί η “χρυσή τομή” και να αποχωρήσει καθώς θέλει να πάει κάπου που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ενώ δεν παρέλειψε να πει πως όσο φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού τα “έδωσε όλα”. “Θέλω να μείνω στην Ευρώπη. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Υπάρχουν προσφορές και διαπραγματεύσεις για την αποχώρησή μου. Έχω προτάσεις από Γερμανία, Γαλλία και Τουρκία. Ήρθαν προτάσεις 5 και 6 εκατομμύρια ευρώ από την Σαουδική Αραβία αλλά εγώ θέλω να παραμείνω στην Ευρώπη.Τα έδωσα όλα για την ομάδα του Ολυμπιακού και τους τελευταίους μήνες στο Champions League. Τώρα παίζω το 50% των αγώνων και χρειάζομαι παραπάνω χρόνο συμμετοχής” ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα με το “Φως των σπορ” ο Ολυμπιακός θέλει να προχωρήσει την περίπτωση της παραχώρησής του αλλά με τους δικούς του όρους. Φυσικά, εφόσον έρθει η πρόταση που θα τους ικανοποιεί, αφού δεν έχουν σκοπό να τον δώσουν τζάμπα.

Ο Γιασίν Μεριά ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην ΕΣ Μετλαούι, ομάδα δεύτερης κατηγορίας στην Τυνησία, στην οποία παρέμεινε έως και το 2015. Από το 2015 έως και το 2018, αγωνιζόταν στην ΚΣ Σφαξιέν, πραγματοποιώντας σχεδόν 75 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Τυνησίας. Το 2018, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ο οποίος τον αγόρασε έναντι 1,5 εκατομμυρίων ευρώ. Από το 2015, είναι και διεθνής με την Εθνική Τυνησίας. Το 2016, συμμετείχε στα προκριματικά του Αφρικανικού Πρωταθλήματος. Κατόπιν συμμετείχε και στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018, όπου πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Εθνικής του. Στο Μουντιάλ του 2018, ήταν από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της Τυνησίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments