Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Συνεδριάζει την Πέμπτη το κόμμα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

ΚΙΝΑΛ: Συνεδριάζει την Πέμπτη το κόμμα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
ΚΙΝΑΛ: Την Πέμπτη η συνεδρίαση του Κινήματος Αλλαγής για να καθορισθεί η στάση του κόμματος για την πρόταση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

ΚΙΝΑΛ: Συνεδριάζουν την Πέμπτη το ΠΣ και η ΚΟ του ΚΙΝΑΛ για να καθορισθεί η στάση του κόμματος για την πρόταση του πρωθυπουργού για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε σήμερα στο έκτακτο διάγγελμα του την πρόταση του για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία είναι η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου. Ένα ένα, λοιπόν, τα κόμματα δείχνουν μια πρώτη αντίδραση και οργανώνουν τις επόμενες μέρες για να ξεκαθαρίσουν ποια θα είναι τελικά η στάση τους.

Την Πέμπτη η συνεδρίαση του ΚΙΝΑΛ

Κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής  θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στις 15:00  στα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη 50. Στη συνεδρίαση αυτή αναμένεται να  καθοριστεί η στάση του Κινήματος Αλλαγής στη πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να  προτείνει την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments