Lifestyle

Κατρίνα Τσάνταλη: Αυτός είναι ο νέος της αγαπημένος [pics]

Κατρίνα Τσάνταλη: Αυτός είναι ο νέος της αγαπημένος [pics]
Κατρίνα Τσάνταλη: Το ζευγάρι αποκαλύπτει πλέον ανοικτά τη σχέση τους. Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες τους από βόλτα τους σε εμπορικό κέντρο της Αθήνας.

Κατρίνα Τσάνταλη: Ο νέος έρωτας της πόλης θέλει την Κατρίνα Τσάνταλη και τον Ανδρέα Βούλγαρη των Alcatrash, να είναι το νέο ζευγάρι της showbiz. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Νίκος Μουτσινάς ήταν η αιτία που η συγγραφέας και γόνος επιχειρηματικής οικογένειας, Κατρίνα Τσαντάλη και ο Dj της εκπομπής ” Καλό Μεσημεράκι” γνωρίστηκαν, με αποτέλεσμα να περνάνε τώρα οι δυο τους όμορφες στιγμές.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, μετά την γνωστοποίηση του έρωτά τους η Κατρίνα Τσάνταλη δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, ενώ πέρασαν και τις γιορτές μαζί έχοντας στο πλευρό τους φιλικά τους πρόσωπα. Πρόσφατα μάλιστα, πραγματοποίησαν και την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, καθώς η Κατρίνα Τσάνταλη και ο Ανδρέας Βούλγαρης βρέθηκαν σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και απόλαυσαν την βόλτα τους και τα ψώνια τους.

Στο παρελθόν παρόμοια δημοσιεύματα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας με τρυφερές στιγμές του ζευγαριού,  χαρακτηριστικό παράδειγμα το Νοέμβριο του 2019 η Κατρίνα δημοσίευσε story της στο Instagram που απεικονίζεται ο σύντροφος της.

Ποια είναι όμως η Κατρίνα Τσάνταλη;

Το όνομά της είναι άμεσα συνδεδεμένο με την πιο επιτυχημένη επιχείρηση στο χώρο του κρασιού, με την ίδια να δουλεύει σκληρά και να ασχολείται και με το μάρκετινγκ της οικογενειακής επιχείρησης κρασιού. Τα  τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα, συμμετέχοντας ενεργά στην κοσμική ζωή της πόλης ενώ έχει γράψει το δικό της παραμύθι, προσφέρει εξαιρετικό φιλανθρωπικό έργο, λατρεύει τα ζώα, ενώ δεν ξεχνά ποτέ και την γυναικεία της υπόσταση.

Ποιος είναι σύντροφος της, Ανδρέας Βούλγαρης;

Έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ” Kαλό Μεσημεράκι”, ως μέλος της μπάντας “Alcatrash” και είναι υπεύθυνος για τις μουσικές επιλογές της εκπομπής.

*Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν από το yupii.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments