Πολιτική

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: “Ναι” και από το Κίνημα Αλλαγής

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: “Ναι” και από το Κίνημα Αλλαγής
Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Ολοκληρώθηκε η κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος που αποφάσισε να στηρίξει την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η κοινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και του πολιτικού συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής. Στη συνάντηση αποφασίστηκε να στηριχθεί η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε λίγη ώρα η Φώφη Γεννηματά θα κάνει επίσημη δήλωση στήριξης.

Την είδηση επιβεβαίωσε πριν από λίγη ώρα και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ, Στέφανος Παραστατίδης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Συγκεκριμένα έγραψε: “Ανεπιφύλακτα, ομόφωνα και με τη συνοδεία χειροκροτήματος, το Κίνημα Αλλαγής αποφάσισε να στηρίξει την κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου για ΠτΔ. Χαίρομα ειλικρινά διότι πιστεύω ότι είναι μία εξαίρετη επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση καθότι είναι ένας άνθρωπος ακέραιος, προοδευτικός, μία γυναίκα που πορεύθηκε με οδηγό αρχές και αξίες #αταλαντευτα Στο πρόσωπο τη κας Σακελλαροπούλου καθρεφτίζεται η Ελλάδα που ονειρευόμαστε -με ενότητα, αξιοκρατία και Δικαιοσύνη”.

Λίγο αργότερα δημοσιεύθηκε και η πλήρης δήλωση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ

“Θέσαμε εξ αρχής το πλαίσιο και τα κριτήρια για τα χαρακτηριστικά του νέου ΠτΔ που συνιστούν προϋπόθεση της δικής μας συναίνεσης. Η προσωπικότητα της κ. Σακελλαροπούλου ανταποκρίνεται σε ουσιώδεις πλευρές της πρότασής μας: Είναι μία γυναίκα που υπηρετεί με συνέπεια προοδευτικές αντιλήψεις, όπως απέδειξε και στη δικαστική της διαδρομή, με το γνωστό ακέραιο δημοκρατικό της ήθος -ιδιαίτερα μάλιστα στα χρόνια της κρίσης.Είμαι βέβαιη ότι θα εκπληρώσει με υπευθυνότητα και επιτυχία την συνταγματική της αποστολή. Γι’ αυτό, και θα έχει τη στήριξή μας”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments