Πολιτική

Μάγδα Φύσσα: “Δεν γνώριζα και δεν αποδέχομαι την πρόταση Βαρουφάκη”

Μάγδα Φύσσα: “Δεν γνώριζα και δεν αποδέχομαι την πρόταση Βαρουφάκη”
Μάγδα Φύσσα: Η μητέρα του Παύλου Φύσσα τόνισε ότι δεν γνώριζε για την πρόταση του Γιάνη Βαρουφάκη και ξεκαθάρισε ότι δεν την αποδέχεται.

Μάγδα Φύσσα: Το απόγευμα της Πέμπτης το ΜέΡΑ 25 έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη ξεκαθάρισε ότι δεν θα στηρίξει την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και την ίδια στιγμή πρότεινε για τη θέση τη Μάγδα Φύσσα. Αυτή η κίνηση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Από την πλευρά της η μητέρα του Παύλου Φύσσα τόνισε ότι δεν γνώριζε τις προθέσεις του πρώην υπουργού οικονομικών. Παράλληλα τόνισε ότι δεν μπορεί να δεχτεί μια τέτοια πρόταση καθώς δεν είναι και δεν θέλει να γίνει πολιτικός. Ωστόσο ευχαρίστησε τον Γιάνη Βαρουφάκη για αυτή την πρόταση και υπογράμμισε ότι έχει αφιερώσει όλες τις δυνάμεις της στην ολοκλήρωση της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μάγδας Φύσσα

Πληροφορήθηκα από τα μέσα ενημέρωσης την πρόθεση του κ. Βαρουφάκη να με προτείνει για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τον ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετικά τιμητική αυτή πρόταση, για την οποία δεν ήμουν ενήμερη, αλλά δεν μπορώ να την αποδεχτώ.

Αφ’ ενός διότι έχω αφιερώσει όλες μου τις δυνάμεις στην ολοκλήρωση της δίκης της ναζιστικής οργάνωσης, η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα προσωπικά αλλά και για τη δημοκρατία στον τόπο μας, αφ’ ετέρου διότι έχω ξεκαθαρίσει και στο παρελθόν ότι δεν ασχολούμαι με την πολιτική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments