Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις: Ίδιες επιλογές με Μπάγερν ο Πιτίνο

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις: Ίδιες επιλογές με Μπάγερν ο Πιτίνο
Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις: Ο Ρικ Πιτίνο επέλεξε την ίδια 12αδα που είχε και στο παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις: Η “διαβολοβδομάδα” ολοκληρώνεται για τον Παναθηναϊκό με το παιχνίδι κόντρα στην Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ. Οι “πράσινοι” θέλουν μόνο τη νίκη για να ζευγαρώσουν τις επιτυχίες μέσα σε λίγες ημέρες. Λένε ότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και ο Ρικ Πιτίνο το έδειξε στην πράξη. Ο Αμερικανός τεχνικός επέλεξε την ίδια δωδεκάδα με το πρόσφατο ματς κόντρα στην Μπάγερν.

Αυτό σημαίνει πως στη δωδεκάδα βρίσκεται ο Άντι Ράουτινς, αλλά και όλοι οι ψηλοί (συμπεριλαμβανομένων των Ίαν Βουγιούκα – Μπεν Μπέντιλ), με τον Νίκο Παππά να παραμένει εκτός. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για  για μια απόφαση, που πάρθηκε για αγωνιστικούς λόγους, καθώς όπως είπε και ο Μάνος Παπαδόπουλος στο «Face2Face» του SDNA: «Ό,τι βλέπετε εσείς, βλέπω και εγώ. Θεωρώ πως είναι κάτι καθαρά αγωνιστικό. Είναι ένα παιδί που είναι και παρεξηγημένο κάποιες φορές. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει το παραμικρό. Δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα. Είναι καθαρά αγωνιστικό. Είναι ερώτηση για τον προπονητή. Ο Νίκος έχει περάσει δύο χιαστούς σε τρία χρόνια».

Αναλυτικά οι δωδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ρικ Πιτίνο): Τόμας, Ράις, Παπαγιάννης, Ράουτινς, Παπαπέτρου, Βουγιούκας, Τζόνσον, Φριντέτ, Καλάθης, Ουάιλι, Μήτογλου, Μπέντιλ.

Ζαλγκίρις (Σαρούνας Γιασικεβίτσιους): Ουόκαπ, Ρίβερς, Λεκαβίτσιους, Χέις, Γιανκούνας, Μιλάκνις, Γκέμπεν, Γιοκουμπάιτις, ΛεΝτέι, Λαντέιλ, Γκριγκόνις, Ουλανόβας

Ανεβάζει «στροφές» ο Αθηναίου

Ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν του Παναθηναϊκού είναι χωρίς αμφιβολία ο Γιάννης Αθηναίου. Θυμίζουμε ότι στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας είχε υποστεί ρήξη χιαστών και χρειάστηκε να περάσει έξι μήνες στα «πιτς». Ωστόσο όσο περνάει ο καιρός δείχνει πως έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα και φορτσάρει για την επιστροφή του στα γήπεδα.

Έτσι, ο Αθηναίου έκανε αρκετά σουτ και πολλές ασκήσεις, περίπου 1,5 ώρα πριν από το τζάμπολ του αγώνα με τη Ζαλγκίρις και έδειξε πως σιγά – σιγά θα είναι σε θέση να μπει στο ροτέισιον του κόουτς Πιτίνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments