Αθλητισμός

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Δεν το κουνάει από τον Ολυμπιακό

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Δεν το κουνάει από τον Ολυμπιακό
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Ο έμπειρος Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει στο μυαλό του μόνο τον Ολυμπιακό.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει ξεπεράσει για τα καλά τον σοβαρό τραυματισμό του που τον ταλαιπώρησε για 11 ολόκληρους μήνες και ήδη βοηθάει τον Ολυμπιακό στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί. Ο Πέδρο Μάρτινς τον περίμενε πως και πως, καθώς θεωρεί ότι ο Λάζαρος είναι μία πολύ αξιόπιστη λύση για τα άκρα του Ολυμπιακού και μπορεί να αλλάξει το μομέντουμ του αγώνα.

Το σημαντικό για τον Λάζαρο είναι πως δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως και το ψυχολογικό κομμάτι που του απέφερε ο σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο. Τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί μία φημολογία πως ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 33χρονου επιθετικού του Ολυμπιακού. Το συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα για παραμονή του στην ομάδα.

Ο 33χρονος βέβαια δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει από τον Πειραιά, καθώς θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό, ακόμα και αν δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν πως ο Χριστοδουλόπουλος θα κληθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εξάλλου αποτελεί και μία από τις μεγάλες συμπάθειες του Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments