Αθλητισμός

Ανδρέας Αθανασακόπουλος συμφωνία Παναθηναϊκός: Θα “πέσουν” οι υπογραφές για τον 18 χρονο μέσο

Ανδρέας Αθανασακόπουλος συμφωνία Παναθηναϊκός: Θα “πέσουν” οι υπογραφές για τον 18 χρονο μέσο
Ανδρέας Αθανασακόπουλος συμφωνία Παναθηναϊκός: Αναμένεται συμβόλαιο ανανέωσης για τον 18χρονο μέσο, με την ομάδα του τριφυλλιού μέχρι το 2023.

Ανδρέας Αθανασακόπουλος συμφωνία Παναθηναϊκός: O 18χρονος ποδοσφαιριστής σε προφορική συμφωνία που είχε με την ηγεσία του Παναθηναϊκού φαίνεται να έχει ” κλειδώσει” στην ομάδα του τριφυλλιού, ενώ αναμένεται να υπογραφεί και επίσημα το συμβόλαιο ανανέωσης που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2023.

Ο Γιώργος Δώνης επιθυμεί ο Παναθηναϊκός να ενισχύσει το ελληνικό του στοιχείο και ως προς αυτή την κατεύθυνση θεωρείται σημαντικό βήμα η προφορική συμφωνία με τον νεαρό Ανδρέα Αθανασακόπουλο για ανανέωση του συμβολαίου του.

Το συμβόλαιο του νεαρού χαφ με το «τριφύλλι» λήγει στο τέλος της σεζόν και το προηγούμενο διάστημα ακούστηκαν διάφορες φήμες για το μέλλον του, ακόμη και για συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν επιβεβαιώνεται από τα γεγονότα, υπό την έννοια πως ο Αθανασακόπουλος θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, ο ίδιος μιλώντας στους συμπαίκτες του ξεκαθάρισε πως ουδέποτε σκέφτηκε τη μετακίνηση στον Ολυμπιακό και πως αν έφευγε από το τριφύλλι θα ήταν για ομάδα του εξωτερικού.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το μεταγραφικό πλάνο αναμένεται να γίνει μία τελευταία προσπάθεια για ανανέωση του Βαγιαννίδη, ενώ σύντομα θα κατατεθεί πρόταση ανανέωσης στον Χρήστο Δώνη. Τέλος, εκκρεμεί μία ακόμα επαφή με την πλευρά του Αποστολάκη, ελπίζοντας πως θα επιτευχθεί συμφωνία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments