Video

Έλλη Κοκκίνου: Ξέσπασε μετά την “πλάκα” του Σάββα Πούμπουρα [vid]

Έλλη Κοκκίνου: Ξέσπασε μετά την “πλάκα” του Σάββα Πούμπουρα [vid]
Έλλη Κοκκίνου: Την πάτησε για τα καλά η γνωστή τραγουδίστρια με την φάρσα που της ετοίμασε ο Σάββας Πούμπουρας.

Έλλη Κοκκίνου: «Θύμα» της ακραίας πλάκας του Σάββα Πούμπουρα έπεσε η Έλλη Κοκκίνου, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Best Friend’s Fear» που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον ΑΝΤ1. Η τραγουδίστρια μπορεί να αντιμετώπισε τα όρια και τις αντοχές της, όμως, κατόρθωσε να αντιδράσει με ψυχραιμία.

Ειδικότερα, η καλλιτέχνης βρέθηκε, τα μεσάνυχτα, στη Λίμνη Μπελέτσι για φωτογράφιση σ’ ένα κυπριακό περιοδικό.

Όταν εκείνη και το συνεργείο βγήκαν από το τροχόσπιτο για να επιθεωρήσουν τον χώρο, τότε ακούστηκαν κραυγές. Στη συνέχεια, η Έλλη Κοκκίνου επέστρεψε στο τροχόσπιτο και διάφορα «πλάσματα της λίμνης» επιτέθηκαν στο όχημα. Η τραγουδίστρια, όμως, δεν έχασε την ψυχραιμία της και έριξε καυτό νερό σε εκείνους που δήθεν την απειλούσαν με ένα τσεκούρι. Όταν ο Σάββας Πούμπουρας αποκαλύφθηκε, δεν γλίτωσε την οξύτατη αντίδραση της τραγουδίστριας. «Ε είσαι πολύ μαλ…» είπε με μεγάλο χαμόγελο η τραγουδίστρια στον παρουσιαστή μόλις εκείνος εισέβαλε στο βανάκι του τρόμου.

To «Best Friend’s Fear» είναι ένα εξολοκλήρου ελληνικό project που αφορά φάρσες, κόβoντας όμως τα γέλια μας. Αντί να φέρνει σκόπιμα σε αμηχανία κάποιον, τον φέρνει στα πρόθυρα του καρδιακού επεισοδίου. Το όλο concept εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν κάποιους μεγάλους φόβους. Κάποιους που όταν τους αντιμετωπίζουν φτάνουν σε ακραίο σημείο ψυχικά. Και όλο αυτό γίνεται με τη συγκατάθεση αγαπημένων τους προσώπων. «Οι φάρσες έχουν σχεδιαστεί και οργανωθεί από εξειδικευμένους επαγγελματίες. Μη ειδικοί και εκπαιδευμένοι επαγγελματίες δεν πρέπει να προβούν σε οποιαδήποτε εκτέλεση/ αναπαραγωγή/ μίμηση των παρουσιαζόμενων δραστηριοτήτων», εξηγεί μία καρτέλα στην αρχή της εκπομπής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments