Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Ξάνθη τιμωρία: Η διαδικασία που ακολουθείται μετά το πόρισμα της ΕΕΑ

ΠΑΟΚ – Ξάνθη τιμωρία: Η διαδικασία που ακολουθείται μετά το πόρισμα της ΕΕΑ
ΠΑΟΚ - Ξάνθη τιμωρία: Διαβάστε ποια είναι η διαδικασία μετά το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την αποβολή των δυο ΠΑΕ.

ΠΑΟΚ – Ξάνθη τιμωρία: Το απόγευμα της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εισηγήθηκε την αποβολή των δυο ΠΑΕ από το πρωτάθλημα της Super League. Πρέπει να τονιστεί ότι πρόκειται για πόρισμα της επιτροπής και όχι για τελεσίδικη απόφαση. Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της Super League είναι αυτό που θα βγάλει την τελική απόφαση.

Το σημαντικότερο είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα καθώς μιλάμε για μια πολύ σοβαρή υπόθεση. Όπως εξήγησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς, ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ ορίζει ξεκάθαρα τη διαδικασία που πρέπει ν’ ακολουθηθεί.

Κατά συνέπεια, το σημείο-κλειδί για την κατάληξη της υπόθεσης είναι ο αθλητικός δικαστής.Σε αυτόν θα διαβιβαστεί το πόρισμα της ΕΕΑ (το οποίο η επιτροπή θεωρεί δεσμευτικό), ούτως ώστε να ελέγξει την ουσιαστική βασιμότητά του. Εφόσον κρίνει λοιπόν ότι όσα αποδίδονται στις δυο ομάδες είναι πλήρως αιτιολογημένα, θα αποφασίσει την εκτέλεση της ποινής που έχει εισηγηθεί η ΕΕΑ και προβλέπει υποβιβασμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments