Αθλητισμός

Ρόμπερτ Μακ: Προτάθηκε στην ΑΕΚ

Ρόμπερτ Μακ: Προτάθηκε στην ΑΕΚ
Ρόμπερτ Μακ: Ο πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ έχει προταθεί στην ΑΕΚ.

Ρόμπερτ Μακ: Η ΑΕΚ σαρώνει την αγορά για την ενίσχυση του ρόστερ της. Μία θέση στην οποία η Ένωση ενδέχεται να κάνει προσθήκη είναι εκείνη των των φτερών της επίθεσης. Οι μάνατζερ προτείνουν συνεχώς ποδοσφαιριστές στην ΑΕΚ και ένα γνώριμο όνομα εμφανίστηκε. Εκείνο του Ρόμπερτ Μακ.

Τα δεδομένα της υπόθεσης του Ζλοβάκου άσου της Ζενίτ και πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ είναι σχετικά απλά. Ο Μακ μπορεί να αγωνιστεί στην ΑΕΚ ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα ως ελεύθερος και αντί 400.000 ευρώ (υπόλοιπο συμβόλαιο για το εξάμηνο που απομένει). Οι ετήσιες απολαβές του Σλοβάκου από τη Ζενίτ ανέρχονται 1.200.000 ευρώ, και με τα τωρινά δεδομένα ο Μακ δεν πρόκειται να βρει τέτοιο ποσό σε καμία ομάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκπρόσωποι του Μακ, τον πρότειναν στην ΑΕΚ με την τιμή να δείχνει ήδη να… ψαλιδίζεται αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε πέρα του γεγονός ότι έχει προταθεί στην Ένωση δεν υπάρχει οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη. Στην ΑΕΚ θα εξετάσουν όλα τα δεδομένα της περίπτωσής του μιας και πρόκειται για μια αρκετά καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή και θα αποφασίσουν αν υπάρχει λόγος να προχωρήσουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments