Lifestyle

Τζένιφερ Άνιστον: Η ξεκαρδιστική φάρσα που έκανε σε θαυμαστές της [vid]

Τζένιφερ Άνιστον: Η ξεκαρδιστική φάρσα που έκανε σε θαυμαστές της [vid]
Τζένιφερ Άνιστον:

Βίντεο όπου η Τζένιφερ Άνιστον… τρομάζει φανατικούς θαυμαστές της σειράς «Τα Φιλαράκια» έχει κατακλύσει τα social media τις τελευταίες ώρες. Η ηθοποιός διακρίνεται για το χιούμορ της και οι θαυμαστές της σειράς  θα θυμούνται σε όλη τους τη ζωή της φάρσα που τους έκανε!

Η ηθοποιός παρουσίασε πρόσφατα την εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις, αφού εκείνη δεν μπορούσε να παρευρεθεί λόγω υποχρεώσεων. Ωστόσο η Τζένιφερ Άνιστον είπε χιουμοριστικά ότι η Ελεν ντε Τζένερις ήθελε απλά να καθίσει στο πολυτελές σπίτι της και να χαλαρώσει και βρήκε μια τυχαία δικαιολογία!

https://twitter.com/indy_sl/status/1220733274441441282?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1220733274441441282&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbeast.gr%2Flifestyle%2Farthro%2F5937213%2Fxekardistiki-farsa-tis-tzenifer-aniston-stoys-thaymastes-tis-seiras-filarakia

Η εκπομπή γυρίζεται στο ίδιο στούντιο που πραγματοποιήθηκαν και τα γυρίσματα της σειράς «Τα Φιλαράκια». και έτσι η ηθοποιός είπε να κάνει μία πλάκα στους θαυμαστές της. Κρύφτηκε πίσω από τον καναπέ της εμβληματικής «καφετέριας» Central Perk και… πεταγόταν ξαφνικά, προκαλώντας ξεκαρδιστικές αντιδράσεις στους φαν της σειράς, που δεν πίστευαν στα μάτια τους! Μάλιστα, αρκετοί τη ρώτησαν αν είναι όντως η ίδια ή αν… φοράει μάσκα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments