Αθλητισμός

Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Δυσκολεύει η επιστροφή του στην Ένωση

Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Δυσκολεύει η επιστροφή του στην Ένωση
Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Η παραμονή του Νέλσον Ολιβέιρα, βάζει εμπόδια στην επιστροφή του Αργεντινού στην Ένωση

Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Μέχρι τη Δευτέρα η επιστροφή του Αργεντινού στην Ένωση να ήταν πολύ κοντά, όμως τα τελευταία δεδομένα ανατρέπουν την κατάσταση. Ο Νέλσον Ολιβέιρα βρέθηκε στο στόχαστρο της Γουλβς, η οποία κατέθεσε επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ για να τον αποκτήσει. Ο Πορτογάλος ήθελε να προχωρήσει η μεταγραφή και να αγωνιστεί στην Premier League, όμως η ΑΕΚ ζητούσε ακατέβατα 6,5 εκατομμύρια ευρώ που είναι η ρήτρα του ποδοσφαιριστή για να τον παραχωρήσει με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει η μεταγραφή.

Η Γουλβς έχει μια εβδομάδα να ενοχλήσει την ΑΕΚ για τον Νέλσον Ολιβέιρα και όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται να επανέλθει για την απόκτησή του. Ο Πορτογάλος φορ πλεόν έχει συμβιβαστεί με την παραμονή του στην ΑΕΚ και μάλιστα ξεκαθάριζε αλλά και πως είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην ΑΕΚ, χωρίς να τον επηρεάζει η αρνητική εξέλιξη στην μεταγραφή του.

Η παραμονή του Ολιβέιρα στην Ένωση σημαίνει ότι απομακρύνεται και η απόκτηση του Σέρχιο Αραουχο, διότι η διοίκηση της Λας Πάλμας φαίνεται πως δεν συζητά το ενδεχόμενο δανεισμού με οψιόν αγοράς. Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι. Η τιμή πώλησης του Αργεντινού είναι στα 3,5 με 4 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό αυτό είναι απαγορευτικό για την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να μην προχωράει η μεταγραφή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments