Αθλητισμός

Λεονάρντο Κούτρης Μαγιόρκα: Ολοκληρώνεται η μετακίνησή του στην Ισπανία

Λεονάρντο Κούτρης Μαγιόρκα: Ολοκληρώνεται η μετακίνησή του στην Ισπανία
Λεονάρντο Κούτρης Μαγιόρκα: Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Έλληνα αριστερού μπακ στην ισπανική ομάδα.

Λεονάρντο Κούτρης Μαγιόρκα: Κλείνουν σιγά σιγά όλες οι ανοιχτές μεταγραφικές υποθέσεις για τον Ολυμπιακό. Εντός της ημέρας θα ολοκληρωθεί το super deal με τη Γουλβς για τον Ντάνιελ Ποντένσε, με τον Πορτογάλο να μην είναι ο μόνος που αποχωρεί από τον Πειραιά. Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που θα αποχωρήσει άμεσα είναι ο Λεονάρντο Κούτρης.

Ο έμπειρος αριστερός μπακ βρίσκεται εδώ και μέρες σε επαφές με τη Μαγιόρκα για τον δανεισμό του από τους ερυθρόλευκους. Στην Ισπανία μάλιστα μιλούν για δεδομένη συμφωνία, διότι κάμφθηκαν τα όποια προβλήματα και διαφωνίες υπήρχαν για τη ρήτρα αγοράς του καλοκαιριού και είναι θέμα χρόνου για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Κούτρη στην Ισπανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός ήθελε να μπει στο deal, οψιόν αγοράς 3 εκατομμυρίων ευρώ. Τελικά μετά από συνεχείς επαφές των δύο ομάδων βρέθηκε η «χρυσή τομή», με τον Έλληνα άσο να ετοιμάζεται να πετάξει για την Μαγιόρκα για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ισπανική ομάδα ήθελε από το καλοκαίρι τον Έλληνα μπακ, όμως όπως όλα δείχνουν θα τον αποκτήσει τον Γενάρη και πιθανότατα με κανονική μεταγραφή το επόμενο καλοκαίρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments