Lifestyle

Στα Λουτρά Ποζάρ-ει η Ιωάννα Τούνη

Στα Λουτρά Ποζάρ-ει η Ιωάννα Τούνη
Η εκρηκτική influencer μας δίνει άλλον ένα λόγο να την ακολουθήσουμε στο instagram.

Η Ιωάννα Τούνη μας έχει δώσει ουκ ολίγες αφορμές να ασχοληθούμε μαζί της είτε αυτό έχει να κάνει με το Instagram είτε με την προσωπική της ζωή. Η εκρηκτική influencer δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη, από την εποχή που ήταν διαγωνιζόμενη στο “My Style Rocks”, μέχρι και τώρα που απασχολεί καθημερινά τους εκατοντάδες χιλιάδες followers της στο Instagram, με τις φωτογραφίες που ανεβάζει από την προσωπική της ζωή.

Μπορεί να έχει απασχολήσει στο παρελθόν με τις σχέσεις της, τις οποίες χωρίς κανένα κόμπλεξ δημοσιοποιεί μέσω του Instagram, έχοντας περάσει υπέροχες στιγμές, χωρισμούς και νέες περιπέτειες, αλλά όλοι γνωρίζουν πως αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τον κόσμο που την ακολουθεί είναι οι… καυτές φωτογραφίες που μοιράζεται με το κοινό της, ή ακόμα και οι στυλιστικές τις προτάσεις.

Ποζάρ-ει στα Λουτρά

Το τελευταίο της “χτύπημα” ήταν μια φωτογραφία από τα Λουτρά Πόζαρ, όπου η Ιωάννα Τούνη ποζάρει με ένα άκρως αποκαλυπτικό και σέξι μαγιό, ενώ πίσω της βρίσκονται τα Λουτρά σε όλο τους το μεγαλείο, σε ένα πραγματικά ειδυλλιακό τοπίο. Η Ιωάννα έγραψε χαρακτηριστικά: “I’m hitting a new level of not giving a f*ck it’s honestly inspiring”. Αυτό σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει: “Έχω φτάσει σε ένα επίπεδο του να μη σε νοιάζει τίποτα, που πραγματικά είναι πηγή έμπνευσης”.

Δείτε τη φωτογραφία από τα Λουτρά αλλά και τις πιο πρόσφατες που έχει ανεβάσει στο Instagram:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments