Αθλητισμός

Ντέμης Νικολαϊδης στο Μαξίμου: Συνάντηση με τον Γιώργο Γεραπετρίτη

Ντέμης Νικολαϊδης στο Μαξίμου: Συνάντηση με τον Γιώργο Γεραπετρίτη
Ντέμης Νικολαϊδης στο Μαξίμου:: Συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, είχε ο πρώην άσος της ΑΕΚ.

Ντέμης Νικολαϊδης στο Μαξίμου: Νέες εξελίξεις υπάρχουν καθημερινά για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σήμερα Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020, ο Ντέμης Νικολαϊδης πέρασε την πόρτα του Μαξίμου, με βασικό αντικείμενο συζήτησης όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν αποκλείεται να αναλάβει ηγετικό ρόλο. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ είχε συνάντηση με κυβερνητικά στελέχη και συγκεκριμένα με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ κλήθηκε, σύμφωνα πληροφορίες, προκειμένου να συζητήσει θέματα τα οποία έχουν κάνουν με το κυβερνητικό πλάνο το οποίο εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής με αφορμή το τεταμένο κλίμα των τελευταίων ημερών. Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για μνημόνιο συνεργασίας με τις FIFA–UEFA ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να κάνει restart.

Κατά πάσα πιθανότητα αυτόν ήταν και ο λόγος της παρουσίας του Ντέμη Νικολαΐδη στο Μαξίμου, καθώς στην κυβέρνηση προετοιμάζονται για συναντήσεις με τις υπερομοσπονδίες από την ερχόμενη εβδομάδα. Η σύσταση του κλιμακίου που θα συναντηθεί με τις FIFA–UEFA αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση και δεν αποκλείεται ο Ντέμης Νικολαΐδης να έχει ρόλο στην «ομάδα» που θα δημιουργηθεί ή ακόμα και να αποτελέσει την λύση κοινής αποδοχής στην προεδρία της ΕΠΟ.

Το κυβερνητικό σχέδιο, εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή με τις υπερκείμενες ομοσπονδίες, προβλέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο να διοικηθεί από μια νέα Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή για τουλάχιστον μια τριετία -ενδεχομένως και παραπάνω. Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προτείνει στις FIFA, UEFA o Ντέμης Νικολαϊδης να ηγηθεί του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments