Αθλητισμός

Παϊτίμ Κασάμι Ολυμπιακός: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει το καλοκαίρι

Παϊτίμ Κασάμι Ολυμπιακός: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει το καλοκαίρι
Παϊτίμ Κασάμι Ολυμπιακός: Ο 27χρονος μέσος, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και πάλι στους «Ερυθρόλευκους» σύμφωνα με τα ρεπορτάζ φέρεται πως έχει συμφωνήσει για την επιστροφή του.

Στο προσκήνιο επανήλθε τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Παϊτίμ Κασάμι στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες κινήθηκαν για την απόκτηση του Ελβετού μέσου, όμως τελικά ο πρόεδρος της Σιόν και τα… τερτίπια του δεν επέτρεψαν ο παίκτης να επιστρέψει στην Ελλάδα. Όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», δεν αποκλείεται τελικά αυτό να συμβεί στη θερινή μεταγραφική περίοδο, όταν ο 28χρονος χαφ μένει ελεύθερος και θα μπορεί να συνεχίσει στο σύλλογο της αρεσκείας του την καριέρα του. 

Ο 27χρονος μέσος, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και πάλι στους «Ερυθρόλευκους» σύμφωνα με τα ρεπορτάζ φέρεται πως έχει συμφωνήσει για την επιστροφή του, ολοκληρώνοντας θετικά το πρώτο σκέλος της υπόθεσης. Αυτό που μένει όντας λίγες ώρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου είναι το «ναι» και της Σιόν, με τους ΕΛβετούς για την ώρα να παρουσιάζονται δύσκολος «παίκτης» στις διαπραγματεύσεις. kasami222-1200x676

Τη φετινή σεζόν ο Κασάμι έχει καταφέρει σε συνολικά 21 παιχνίδια με την Σιόν να βρει δίχτυα 12 φορές έχοντας παράλληλα και δύο ασσίστ στο ενεργητικό του. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τους Ελβετούς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με τις δύο πλευρές να μην συμφωνούν στη συνέχισή του. Εκεί «πατάει» και ο Ολυμπιακός, με τους «Ερυθρόλευκους» να πιέζουν την υπόθεση προτείνοντας στην Σιόν ένα ικανοποιητικό ποσό με σκοπό την πρόωρη αποδέσμευση του παίκτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments