Αθλητισμός

Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Και δεύτερος «ελληνικός» στόχος, εκτός του Ολιβέιρα

Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Και δεύτερος «ελληνικός» στόχος, εκτός του Ολιβέιρα
Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Υπήρχε και άλλος ποδοσφαιριστής του ελληνικού πρωταθλήματος που απασχόλησε τον πορτογαλικό σύλλογο.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Αρκετές ματιές στην Ελλάδα ρίχνει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τον Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ. Όπως αποκαλύπτει το Sportime της Παρασκευής και η στήλη «Agent Greek», δεν ήταν μόνο ο Πορτογάλος που εξετάστηκε από τα «λιοντάρια».

Υπήρχε και άλλος ποδοσφαιριστής του ελληνικού πρωταθλήματος που απασχόλησε τον πορτογαλικό σύλλογο. Όχι για την επίθεση, το ξεκαθαρίζω. Και επειδή ακόμη έχουν μείνει κάποιες ώρες μέχρι να κλείσει η μεταγραφική περίοδος, θα περιμένουμε να τελειώσει μήπως και γίνει καμιά… ζημιά. Αν όχι, Δευτέρα το ονοματάκι. Έρχεται και καλοκαίρι γαρ…

Ωστόσο όσων αφορά τον Ολιβέιρα, ο έμπειρος επιθετικός βρέθηκε στο στόχαστρο της Γουλβς η οποία κινήθηκε και για την απόκτηση του. Ωστόσο τα χρήματα δεν ήταν όσα προέβλεπε η ρήτρα και το θέμα δεν προχώρησε. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να λες ποτέ ότι δεν θα γίνει κάτι, αλλά η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι η Αγγλική ομάδα δεν θα κάνει πρόταση μέχρι το φινάλε και ο Ολιβέιρα θα μείνει στην ΑΕΚ.

Η πρόταση του Μέντες

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρόταση της Γουλβς έφτασε στα χέρια της ΑΕΚ με τον Ζόρζε Μέντες να είναι ο συνδετικός κρίκος. Ο κορυφαίος ατζέντης ασχολήθηκε και πάλι ενεργά με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Μέντες ήταν και αυτός που έβαλε στο παιχνίδι την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Πάντα με την σύμφωνη γνώμη του παίκτη.

Μπορεί ο παίκτης να δήλωνε αφοσιωμένος στην ΑΕΚ, αλλά προφανώς δεν ήταν καθόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο να παίξει σε καλύτερο πρωτάθλημα. Στα Σπάτα το κατάλαβα και γιαυτό κινήθηκαν άμεσα για τον Αραούχο. Η παρουσία του Αργεντινού από τώρα δίνει την άνεση για μια πώληση το καλοκαίρι. Άλλωστε είναι κάτι που θα είναι κερδοφόρο για όλες τις πλευρές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments