Αθλητισμός

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι 2-0

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι 2-0
Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι: Οι Πολίτες έχασαν πέναλτι, έμειναν με 10 και τελικά ηττήθηκαν από τους Πετεινούς με 2-0 για την 25η αγωνιστική της Premier League.

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι: Η Τότεναμ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής στην Premier League καθώς επικράτησε με 2-0 της Μάντσεστερ Σίτι στο «Tottenham Hotspur Stadium». Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή αλλά έμειναν με δέκα παίκτες στο 60′ λόγω αποβολής του Ζιντσένκο με δεύτερη κίτρινη και η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο εκμεταλλευόμενη την αριθμητική της υπεροχή σημείωσε δύο τέρματα με τους Μπέργκβιν (63′) και Σον (71′). Με αυτή τη νίκη οι Λονδρέζοι έφτασαν τους 37 βαθμούς και βρίσκονται μόνοι στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Στο πρώτο ημίχρονο Σίτι ήταν κυρίαρχη και έχασε ευκαιρίες να προηγηθεί. Μάλιστα, η σημαντικότερη εξ αυτών ήταν από την άσπρη βούλα στο 40′, όταν ο Γιορίς «ψάρεψε» τον Γκουντογκάν και κράτησε το μηδέν για την εστία του. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πολίτες» πίεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ, ωστόσο η απερισκεψία του Ζιντσένκο, ο οποίος έκανε ένα φάουλ στο χώρο του κέντρου, άφησε την ομάδα Γκουαρδιόλα με 10 παίκτες.

Η Τότεναμ πήρε άμεσα τον έλεγχο του αγώνα και προηγήθηκε με υπέροχο του Μπέργκγουιν στο 63′. Τα «σπιρούνια» αμύνθηκαν σωστά και με τον Σον κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στο 71′. Με αυτή τη νίκη η Τότεναμ έφτασε τους 37 βαθμούς, την ώρα που η τέταρτη Τσέλσι έχει 41. Αντίθετα η Σίτι έμεινε 22 ολόκληρους βαθμούς πίσω από τη Λίβερπουλ μετά την ολοκλήρωση 25 αγωνιστικών.

 

Μπέρνλι – Αρσεναλ 0-0

Η Άρσεναλ συνεχίζει να «νοσεί» και να μην μπορεί να κερδίσει, με τους κανονιέρηδες να αναδεικνύονται ισόπαλοι χωρίς τέρματα κόντρα στην Μπέρνλι. Η ομάδα του Λονδίνου έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Μπέρνλι και παρέμεινε δίχως νίκη για ένα ακόμη ματς, αλλά κυρίως έμεινε σε απόσταση από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Οι δύο ομάδες πριν την έναρξη του παιχνιδιού ισοβαθμούσαν στους 30 πόντους, με τους κανονιέρηδες να βρίσκονται στην 12η θέση και τους γηπεδούχους στην 14η. Μετά το ματς συνεχίζουν αν είναι ισόβαθμες, με την Μπέρνλι να είναι αυτή που δικαιούνταν τη νίκη κι αυτή που έχασε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments